Fremragende 4,8
Hjem » Boost Your Baby's Brain
03/01-22

Boost Your Baby's Brain

"Barnets udvikling sker ikke i et vakuum, men er et resultat af et komplekst samspil mellem hjerne, motorikken, sanseopfatninger, ernæring og det sociale og fysiske miljø rundt om barnet"

Boost Your Baby's Brain. Audrey van der Meer er Neurolog og professor i neuropsykologi ved Norges Tekniske Naturvidenskabelige Universitet (NTNU). Audrey forsker i adfærd og perceptuel læring inden for spædbørns udvikling. I denne inspirerende video fortæller Audrey om, hvordan spædbørn opfatter meget mere end man hidtil har troet.

Audrey er en af de eksperter, som vi elsker at bruge i udviklingen af vores legetøjskoncept. Hun har medvirket i Netflix serien ‘Babies’, og interesserer du dig for den fascinerende udvikling, som babyer gennemlever i deres første leveår, så vil du helt sikkert elske både serien ‘Babies’ og videoen med Audrey; Boost Your Baby’s Brain. Den er alle 12 minutter værd.

Vi kan også anbefale bogen Baby Hjerner, hvor du får 36 fornøjlige lege og aktiviteter, der kickstarter din babys forbløffende hjernekapacitet.

TED Talk ved Audrey van der Meer, professor i neuropsykologi og neurolog på Norges Tekniske Naturvidenskabelige Universitet.

Skriv en kommentar til indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skrevet af:
Del indlæg:

BLIV MEDLEM

.. Og få månedlige legetøjskasser udviklet i samarbejde med vores eksperter
SE LEGETØJSKASSERNE

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

linkcross