Fremragende 4,8

DearBabys Ekspertpanel

DearBabys ekspertpanel og forskning er en vigtig del af vores koncept. Vi samarbejder med en række fagpersoner, som bidrager med deres viden omkring børns udvikling og trivsel fra 0 til 3 år. Alle eksperter medvirker frivilligt med missionen om at hjælpe forældre til at give deres børn den bedste start på livet. Så lad os om at læse de tykke bøger og få leveret en afmålt portion viden om dit barns aktuelle udviklingsspring i hver legetøjskasse. Viden sikrer, at du har det bedste udgangspunkt i at forstå og støtte dit barn i sin udvikling.

Nysgerrighed er nøglen til viden for børn. Derfor har børn en naturlig nysgerrighed på nyt legetøj og er ekstra optaget af legetøj, der udfordrer de evner, der ligger lige ud over dem, som de i forvejen besidder. Samtidig er det vigtigt ikke at stille børn alt for svære og uoverskuelige opgaver. Når dit barn lykkes, opbygges selvtilliden og motivationen for at gå på opdagelse.
Læs mere
Sovende Børn
Information og støtte til forældre og fagpersoner
Audrey van der Meer
Hjerneforsker
Vidunderlige Uger
30 års forskning i udviklingsspring
Lisbeth Svenstrup
Børnefysioterapeut
Emmamaria Vincentz
Yogalærer, børneyogalærer, yogaterapeut, kraniosakral terapeut, ayurvedisk sundhedsvejleder & aromapleje.
Lene Raadkjær Jørgensen
Børnefysioterapeut
Sanse Motorik - Det bedste til dit barn
Sundhedsplejesker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, pædagoger mv.
Naja Bach Leegaard
Babytegnskonsulent
Natasa Zoric Pentin
Autoriseret psykolog med viden om børns psykiske, sociale og kognitive udvikling
Annette Saxtorph
Kiropraktor med speciale i babyer og børn
Maria Kolind Knudsen & Camilla H. Nellemann
Indehavere af Sprogeriet, hvor de udvikler materialer til at understøtte børns sproglige udvikling.
Katrine Arnhem
Søvncoach
Din Børnekiropraktor
Specialister i baby– og børnekiropraktik

MØD VORES EKSPERTER

Pernille Hjortshøj

Babysigning
Certificeret i BabySigning. Instruktør i babyrytmik. Børnesundhedsvejleder, ammevejleder og socialrådgiver.
LÆS MERE

Cecilie Rothschild Henriksen

Børneergoterapeut
Uddannet ergoterapeut, certificeret Advanced Sensory Integration terapeut, certificeret Stimulastik-instruktør® samt certificeret Babysvømnings-instruktør.
LÆS MERE

Naja Bach Leegaard

Babytegnskonsulent
Uddannet pædagog og videreudannet i pædagogisk psykologi med særlig interesse for de 0-2-årige. Ejer af Babytegn for de Mindste, hvis formål er at støtte forældre og professionelle i brugen af babytegn.
LÆS MERE

Din Børnekiropraktor

Specialister i baby– og børnekiropraktik
Specialister i baby– og børnekiropraktik, børnemotorik, børnefysioterapi, ammehjælp og HjerneHarmoni.
LÆS MERE

Vidunderlige Uger

30 års forskning i udviklingsspring
Forskning viser, at babyer gennemlever 10 mentale kvantespring i deres første 20 levemåneder, som ligger fundamentet for barnets talenter, præferencer og personlighed.
LÆS MERE

Anne Halkjær

Psykolog
Indehaver af Med hinanden, som tilbyder terapi og rådgivning til mødre. Udvikler af konceptet De Gode Nok Mødre, som indeholder online produkter, online forløb og en medlemsklub for Gode Nok Mødre.
LÆS MERE

Annette Saxtorph

Kiropraktor med speciale i babyer og børn
Kiropraktor med speciale i babyer og børn hos Kiropraktisk Klinik Enghavecentret i Vejle. Uddannet fra Syddansk Universitet i januar 2016.
LÆS MERE

Laura Noel Nygaard Hansen

Sundhedsplejerske, IBCLC Ammekonsulent og Doula
Privatpraktiserende i København og omegn. Lauras Babyunivers tilbyder alle former for støtte til forældre igennem graviditeten, fødslen og når barnet er født. Laura besidder en bred vifte af viden om børn i alderen 0-18 år. Hun vejleder i alt fra forældreskab, amning, sorg, barnets søvn, motorik og dens betydning for hele barnets opvækst. De sunde spisevaner og forskellige metoder til at undgå kræsenhed, igennem selvbestemmelse og styrkelse af barnets selvværd.
LÆS MERE

Julie Veronika Lade

Børnefysioterapeut
Fysioterapeut, uddannet inden for baby- og børnefysioterapi i 2017. Startede i 2018 Sansefys, en børnefysioterapiklinik beliggende i Valby.
LÆS MERE

Katrine Arnhem

Søvncoach
Søvn-og ammevejleder. Kranio sakral- og zoneterapi børn 0-3år. Vejleder i babysøvn, babymotorik og babymassage.
LÆS MERE

Sovende Børn

Information og støtte til forældre og fagpersoner
Forening bestående af fagpersoner med forskellig baggrund som f.eks psykolog, neuropædagog, fysioterapeut, søvn- og ammevejleder mm., der alle arbejder tværfagligt med graviditet, fødsel og familieliv. Sovende Børn giver vejledning og information om babyer og børns søvn og søvnproblemer. Talsperson Mia Bernscherer Bjørnfort, Søvn- og ammevejleder, medstifter af Sovende Børn.
LÆS MERE

Tine Juul-Brinkmann

Pædagog
Pædagog i en bevægelsesbørnehave.
LÆS MERE

Lisbeth Svenstrup

Børnefysioterapeut
Aalborg universitetshospital, børneafdelingen. Udredning af børn: psykomotorisk udvikling og tilknyttede problemer, samt sansemotoriske vanskeligheder.
LÆS MERE

Sanse Motorik - Det bedste til dit barn

Sundhedsplejesker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, pædagoger mv.
Sanse Motorik har siden 2007 hjulpet børn og unge med sansemotoriske udfordringer. De har klinikker i hele landet og deres sansemotoriske konsulenter har forskellige faglige baggrunde, som er en af deres store styrker. Sanse Motoriks kerneydelse er individuelle sansemotoriske træningsforløb for børn, unge og deres familier med det formål at give de bedste forudsætninger for god trivsel og læring.
LÆS MERE

Ninna Pedersen

Børnefysioterapeut
Arbejdsområde: Spædbørn og børn med sansemotoriske problemer.
LÆS MERE

Lene Raadkjær Jørgensen

Børnefysioterapeut
Privatpraktiserende i Esbjerg. Udgiver af app’en BabyTummel og underviser på mange BabyTummelhold. BabyTummel er både nørdet viden omkring bevægelseskvalitet og muskulære balancer i Babykroppen, men også masser af inspiration til sansestimulering, leg og stjernestunder.
LÆS MERE

Rikke Winckler

Forældrerådgiver, Pædagog Og Psykoterapeut
Peaceful parent- og emotion coach samt indehaver af forældresparring.dk. Underviser i følelseshåndtering og emotion coaching samt vredeshåndtering. Live og online kursusholder og podcaster.
LÆS MERE

Audrey van der Meer

Hjerneforsker
Hjerneforsker og professor i neuropsykologi på Norges Tekniske Naturvidenskabelige Universitet. Forsker i adfærd og perceptuel læring inden for spædbørns udvikling.
LÆS MERE

Yamuna Ratnasingham

Speciallæge
Forældresparring og familiestøtte. Uddannet pædagog med speciale i pædagogik, krop og læring, refleksion, erkendelse, etik og moral.
LÆS MERE

BLIV MEDLEM

.. OG FÅ MÅNEDLIGE LEGETØJSKASSER UDVIKLET I SAMARBEJDE MED VORES EKSPERTER
Bliv medlem

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

crossarrow-right