Fremragende 4,8

Emmamaria Vincentz

Yogalærer, børneyogalærer, yogaterapeut, kraniosakral terapeut, ayurvedisk sundhedsvejleder & aromapleje.
"Med mere end 30 års erfaring med yoga, er jeg passioneret omkring positiv transformation og udvikling af den enkelte.  Den 5000 år gamle Yoga og ayurvediske sundhedsvisdom bed sig særligt fast, fordi yoga og ayurveda ikke blot giver anvisninger til at holde sin krop i form, men også støtter hver enkeltes særlige konstitution og behov. Den lærer os at mærke, hvad der er sandt og sundt, og hvordan vi lever i harmoni og samklang med naturen og andre mennesker. Der var ingen som tilbød baby/børneyoga, og derfor videreuddannede jeg mig som børneyogalærer. Børneyoga blev hurtigt meget populært, og sidenhen har jeg udgivet 2 bøger med Lotte Salling: Lyt til løven samt Hokus Pokus FiliYoga.  At inddrage yoga og rutiner i en tidlig alder med sine børn, støtter deres naturlige udvikling og skærper deres nysgerrighed. De små øvelser kan bruges både i morgen- og aftenrutiner, overgange fra en aktivitet til en anden, som sansemotorisk stimulation, sansebearbejdning, til at finde indre ro og meget andet. BørneYoga støtter den vigtige selvregulering samt fremmer samspil  mellem voksen og barn samt børn imellem."
MØD VORES EKSPERTER

BLIV MEDLEM

.. OG FÅ MÅNEDLIGE LEGETØJSKASSER UDVIKLET I SAMARBEJDE MED VORES EKSPERTER
Bliv medlem

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross