Fremragende 4,8
Hjem » Sådan finder du den rigtige suttestørrelse
25/04-23

Sådan finder du den rigtige suttestørrelse

Som du sikkert allerede ved, findes der et væld af sutter på markeret, og det kan være lidt af en jungle at finde en sut, som både er god for dit barn, og som dit barn rent faktisk vil tage.

Der er ikke nogen sut, som minder mere om brystet end andre, så helt kort fortalt er det vigtigeste i forhold til at finde den bedste sut til dit barn at finde den rette størrelse til dit barn.

I videoen kan du se en god måde at finde den rigtige størrelse. Ofte viser det sig, at sutten skal være større, end man rent faktisk tror, og at størrelsen til nyfødte mange gange er for lille.

Find den rigtige suttestørrelse:

  • Lad dit barn sutte på din finger.
  • Når dit barn har godt fat om fingeren, laver du en markering på din finger lige ved læben.
  • Så trækker du fingeren ud igen, og kan nu måle længden af det stykke finger, som var i mundhulen.
  • Det er den rette længde af suttehovedet.

Blogindlægget er skrevet af Charlotte Giuliani fra Din Børnekiropraktor, som er en del af DearBabys ekspertpanel.

Skriv en kommentar til indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skrevet af:
Del indlæg:

BLIV MEDLEM

.. Og få månedlige legetøjskasser udviklet i samarbejde med vores eksperter
SE LEGETØJSKASSERNE

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

linkcross