Fremragende 4,8
Hjem » Frustrationer Hos Børn
16/06-21

Frustrationer Hos Børn

Frustrationer Hos Børn

Frustrationer er nødvendige, når børn øver sig på noget nyt. Da frustrationer er energi og her i findes ønsket om at kunne. De balancerede frustrationer mellem det som barnet kan selvstændigt og det, det kan ved samspil, er motivationen og drivkraften bagved barnets standhaftighed.

Som forældre kan det indimellem være svært at opleve, at ens barn bliver frustreret.

Det kommer altid af kærlighed, omsorg og ønsket om, at ens barn skal have succesoplevelser. Men forsøg så vidt muligt at undgå at overtage, invadere eller overstyre, da barnets udvikling sker i processen mod at kunne.

Hold dig i nærheden, så dit barn ved, at du altid er nær til at hjælpe, hvis behovet opstår.

Afvent dit barns tegn og ønske om hjælp. Ofte er et lille blik, et smil eller et anerkendende nik, nok til, at dit barn vil fortsætte sine handlinger.

Et par gode sætninger forældre kan bruge, når deres børn øver sig på nye færdigheder, der skaber frustrationer, hos det lille barn:

“ Jeg kan godt se at du ikke kan, endnu”

“Jeg kan se at du øver dig”

“Øv, der blev du skuffet, du gad godt, at du kunne få den til at virke”

“ Hvor er du modig, at du prøver”

“ Lad os tage en lille pause, så kan du lege videre bagefter”

“ Har du brug for, at jeg hjælper dig?”

Skrevet af: Siv Fuglsang, "Familiepædagogen”

Skriv en kommentar til indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del indlæg:

BLIV MEDLEM

.. Og få månedlige legetøjskasser udviklet i samarbejde med vores eksperter
SE LEGETØJSKASSERNE

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

linkcross