Fremragende 4,8

Rabatkoder

Du og dit barn fortjener det allerbedste, og derfor har vi samlet en række rabatkoder til særligt udvalgte ydelser, som vi håber vil skabe stor værdi hos jer.

BabyTummel

Få 30% rabat på webinarer om grundmotorik hos BabyTummel, som Lene Raadkjær Jørgensen underviser i. Lene er også udgiver af app’en BabyTummel og ekspert hos DearBaby. På Lenes webinarer lærer du, hvordan du kan styrke din babys kropskerne, som udgør fundamentet i den grundmotoriske udvikling.

Rabatkode: DearBaby

LÆS MERE

Mofibo

Få 45 dages gratis Mofibo Premium til nye kunder. Mofibo Premium abonnementet giver dig adgang til hele Mofibos bibliotek på over 600.000 titler - og du får 100 timers lytning og læsning pr. måned (hvilket svarer til ca. 10 bøger).

Mofibo er et dejligt afbræk i hverdagen, hvor du kan slappe af og fordybe dig i en god lydbog. Du finder også gode børnebøger, som du kan lytte til sammen med dit barn. Der er 18 forskellige genrer at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.

Rabatkode: DEARBABY45

LÆS MERE

Certificeret ammevejleder Sara Degn

Få 10% på ammevejledning i Saras klinik i Mårslet, samt spar 50 kr. på online ammekursus. Sara er certificeret ammekonsulent og babybehandler og hjælper både i hjemmet og i klinikken. Saras ekspertise inkluderer kranio sakral terapi og kinesiologi, som anvendes under behandlingerne. Derudover underviser hun forældre i at give deres baby massage og støtter mødre i at amme naturligt samt at fremhæve babyens egen evne til at amme uden ekstra hjælpemidler.

Ammekursus: https://ammevejledersaradegn.easyme.dk/?id=7

Rabatkode til ammevejledning: Amning10 

Rabatkode til online ammekursus: Kursus200

LÆS MERE

Preggobox

Få som ny kunde 40% på både Preggobox, Mommybox og Babyshowerbox. Alle produkterne er særligt udvalgte og består af rene, naturlige, bæredygtige og økologiske ingredienser.

Rabatkode: dearpreggo40

LÆS MERE

Psykolog Natasa Zoric Pentin

Få 500 kr. i rabat på "Forældrerådgivning" til forældre, der ønsker sparring og rådgivning i forhold til børns udvikling og udfordringer i hjemmet, skolen, institutionen m.m. Normalprisen for en konsultation på 90 minutter er 1800 kr. Med rabatkoden tilbydes ydelsen for 1300 kr.

Natasa er autoriseret psykolog med viden om børns psykiske, sociale og kognitive udvikling. Derudover er hun en del af DearBabys ekspertpanel.

Rabatkode: natasa

LÆS MERE

Scanningsklinik Hej Baby

Få 20 % rabat på 5D/HD live Ultralyd scanning, 3D print af barnets ansigt og Heartbeat bamse hos scanningsklinikken Hej Baby.

Giv dig selv samt din familie en unik oplevelse hvor I kan møde jeres kommende barn.

Rabatkode: dearbaby23

LÆS MERE

Få 60 dages gratis e- og lydbøger med BookBeat!

BookBeat er en digital abonnementjeneste for e- og lydbøger. Som kunde hos DearBaby kan du prøve BookBeat i 60 dage - helt gratis! Efterfølgende kan du fortsætte lytteoplevelserne fra kun 59 kr./md.

Oplev en verden af børnebøger, bøger om opdragelse, samt bøger til kommende og nybagte forældre i deres katalog af over 800.000 bøger. BookBeat har også et stort udvalg af andre genrer, så uanset om du er på udkig efter eventyr, spænding eller romantik, så er der noget for enhver smag.

Du kan både streame eller downloade bøgerne, så du har lyttestof til når du er offline. I appen finder du også sleeptimeren, som er perfekt, hvis du eller dit barn vil lulles i søvn af en favoritoplæser. Gå på opdagelse i deres katalog og find din næste yndlingsbog blandt deres boglister og få personlige tips til dig.

God læse- eller lyttelyst!

Betingelser: 

Tilbuddet gælder for nye BookBeat-brugere. Under prøveperioden på 60 dage har du 40 læse- eller lyttetimer. Der er naturligvis ingen binding.

Rabatkode: dearbaby

LÆS MERE

Sansefys - Babyfysioterapeut & Privat jordemoder

Få 15 % rabat på din første jordemoderkonsultation hos Sansefys, som tilbyder behandlinger til både baby, børn og gravide i Valby.

Følg med på Sansefys' Instagram.

Rabatkode: dearbaby15

LÆS MERE

 

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross