Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 80%

Aktivitetstrekant - Take-along - Hape

249,00 kr. 49,00 kr.

hape trekant

249,00 kr. 49,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
🍃Det Bæredygtige Valg 🍃 Gå på opdagelse i tre forskellige aktiviteter på hver side af trekanten. Siderne udfordrer dine finmotoriske evner på hver sin måde. De mange former, farver og strukturer er baby på omkring 6 måneder meget optaget af lige nu.
  • 🍃 Brugt - legetøjet har brugsspor🍃
  • Mål: 24,6 x 23,4 x 21 cm
  • Materiale: træ
hape trekant

249,00 kr. 49,00 kr.

Fremragende 4,8

Aktivitetstrekant Take-along - Hape

Aktivitetstrekanten er idéel til mavetid. Baby fortsætter med at træne sin nakke og ryg, så de kan få opbygget stærke muskler til at kunne kravle. Spejlet på siden kan motivere baby til at ligge på maven, så de kan udforske sine egne ansigtsudtryk og bevægelser.

Gå på opdagelse i de tre forskellige aktiviteter på hver deres side af trekanten. Aktivitetstrekant i træ. Dette 5-sidede legetøj med mange aktiviteter stimulerer dit barns finmotorik og smil. Og pynter samtidig i hjemmet.

Siderne udfordrer dine finmotoriske evner på hver sin måde. De mange former, farver og strukturer er baby på omkring 6 måneder meget optaget af lige nu. Aktivitetstrekant Take-along - Hape.

  • Mål: 24,6 x 23,4 x 21 cm
  • Materiale: træ

Yderligere information

Vægt 1,130 kg
Brand

Aldersgruppe

Tigerspring

Typer

Det Bæredygtige Valg

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross