Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Anna Rattle Mix - Liewood

139,00 kr. Medlemspris: 111,20 kr.

Anna Rattle Mix - Liewood

139,00 kr. Medlemspris: 111,20 kr.

Fremragende 4,8

Trærangle fra Liewood

Ranglen er let at gribe fat om, og derfor er den god at bruge fra ca. 6 måneder, hvor barnet især er optaget af at gribe fat om sit legetøj, ryste det og smage på det. Ranglen er i massiv træ og fri for skadelige kemikalier. De forskellige geometriske former er spændende at gå på opdagelse i, fordi barnet kan udforske de forskellige overflader og strukturer med sine hænder og mund. Det udvikler både fin- og mundmotrikken. Ranglen er sammensat med elastik og kan formes på mange måder.
  • Fri for skadelig kemikalier
  • Materiale: Træ
  • Mål: Diameter 15 cm
Anna Rattle Mix - Liewood

139,00 kr. Medlemspris: 111,20 kr.

Fremragende 4,8

Anna Rattle Mix - Liewood

Rigtig flot rangle i 100% bøgetræ. Ranglen har forskellige geometriske former, der er sammensat i et elastik, så barnet kan forme ranglen på utallige måder.

  • CE-mærket
  • Vaskeanvisning: Tørres med en fugtig klud

Anna Rattle Mix - Liewood trærangle

Ranglen er let at gribe fat om, og derfor er den god at bruge fra ca. 6 måneder, hvor barnet især er optaget af at gribe fat om sit legetøj, ryste det og smage på det. Ranglen er i massiv træ og kan være tung for barnet under 6 måneder. De forskellige geometriske former er spændende at gå på opdagelse i, fordi barnet kan udforske de forskellige overflader og strukturer med sine hænder og mund. Det udvikler både fin- og mundmotrikken. Ranglen er sammensat med elastik og kan formes på mange måder.

  • Fri for skadelig kemikalier
  • Mål: Diameter 15 cm
Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross