Fremragende 4,8

Lamaze - Appelsinen Olive Clip & Go

149,95 kr.

Appelsinen Olive Clip & Go - Lamaze

149,95 kr.

Fremragende 4,8
Appelsinen Olive er en sød rangel fra Lamaze i flotte farver. Ranglen er blød og nem for barnet at gribe fat i, og den har en bidering til ømme gummer. Appelsinen har forskellige farver og teksturer, der er med til at stimulerer sanserne. Den har en god størrelse, så den er nem at have med på farten. Samtidig har den forskellige elementer, der stimulerer babys sanser.  
Appelsinen Olive Clip & Go - Lamaze

149,95 kr.

Fremragende 4,8

Appelsinen Olive er en sød rangel fra Lamaze i flotte farver. Ranglen er blød og nem for barnet at gribe fat i. Ranglen har også en bidering til ømme og kløende gummer. Den har forskellige farver og teksturer, der er med til at stimulerer sanserne. Den er nem at have med på farten, så baby altid har underholdningen lige i nærheden.

Legetøj fra Lamaze er udviklet af psykologer fra Yale University med udgangspunkt i, at spædbørns udvikling foregår ud fra en tretrins model. Modellen er bygget op omkring tre forskellige trin, som dit barn gennemgår, når det leger med legetøjet og udvikler sine finmotoriske færdigheder.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi og viden om børns udvikling.

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross