Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Atlas - en bog med flapper

179,95 kr.

BørneAtlas – en bog med flapper

179,95 kr.

Fremragende 4,8
Løft alle flapperne og gå på opdagelse i en hel verden af spændende fakta! Tag en rundrejse i hele verden, kontinent for kontinent. Kig ind i vulkaner og gejsere, lær om ikoniske landemærker og udforsk den vilde natur og det utrolige dyreliv! En bog fuld af fascinerende fakta og detaljerede illustrationer af vores fantastiske verden!
  • Antal sider: 14
  • Mål: 31.5 x 24.5 cm
  • Type: bog med flapper
BørneAtlas – en bog med flapper

179,95 kr.

Fremragende 4,8

BørneAtlas - en bog med flapper

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Tag en rundrejse i hele verden, kontinent for kontinent. Kig ind i vulkaner og gejsere, lær om ikoniske landemærker og udforsk den vilde natur og det utrolige dyreliv!

BørneAtlas - en bog med flapper og fuld af fascinerende fakta og detaljerede illustrationer af vores fantastiske verden! Der er altid mere at udforske, bliv inspireret til mere.

  • Antal sider: 14
  • Mål: 31.5 x 24.5 cm
  • Type: bog med flapper

Yderligere information

Vægt 0,700 kg
Aldersgruppe

Bøger

Billedbøger, Højtlæsning, Interaktive bøger

Brand

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross