Fremragende 4,8
SPAR 38%

Manhattan Toy Aviator Bear

159,00 kr. 99,00 kr.

Manhattan Toy Aviator Bear

159,00 kr. 99,00 kr.

Fremragende 4,8
Pilot bamsen fra Manhattan Toy er en skøn klassiker. Dejlig blød og egnet til selv de mindste. Både halstørklæde og briller er syet fast. Bamsen er en del af Manhattan Toy serie af bløde venner og du finder flere varianter i serien her hos DearBaby.
  • Alder: 0+ måneder
  • Mål: 30 cm høj
  • Briller og tørklæde er syet fast
  • Produktet overholder EN71 og CPSIA sikkerheds regulationer
 
Manhattan Toy Aviator Bear

159,00 kr. 99,00 kr.

Fremragende 4,8

Manhattan Toy Aviator Bear

Den sødeste Pilot bamse fra Manhattan Toy er dejlig blød og egner sig til selv de mindste børn. Både halstørklæde og briller er syet fast. Bamsen er mere end 30 cm høj og sidder nemt helt af sig selv. Manhattan Toy Aviator Bear er klar til enhver form for flyve ekspedition og med dens høje kvalitet vil I kunne klare flere års forskellige flyve eventyr med den lille. Piloten bamse er lavet af blødt materiale og er derfor den perfekte kramme kammerat.

  • Alder: 0+ måneder
  • Mål: 30 cm høj
  • Flotte og modebevidste briller og tørklæde er syet fast
  • Produktet overholder EN71 og CPSIA sikkerheds regulationer

Yderligere information

Vægt 0,154 kg
Størrelse 30 cm
Aldersgruppe

, , , ,

Brand

Typer

,

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross