Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 79%

B. Toys Looky-Looky Rullende spejl

239,00 kr. 49,00 kr.

looky looky

239,00 kr. 49,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor

🍃 Det bæredygtige valg 🍃

Spejlet kan vippe, så baby kan udforske sig selv fra forskellige vinkler. De ved endnu ikke, at det er dem selv i spejlet, men de smiler, fordi de ser et genkendeligt ansigt. Spejlet er sjovt, fordi det kan rulle. Det øger babys motivation til at bevæge sig og strække sig efter spejlet. Måske møver de sig også lige så stille frem, når spejlet ruller.

  • 🍃  Produktet er ikke kun brugt få gange - her må derfor forventes tydelige brugsspor🍃
  • Mål: 24 x 20 cm
  • Mærkning: CE
looky looky

239,00 kr. 49,00 kr.

Fremragende 4,8

B Toys Looky-Looky Rullende spejl

Lad baby lære sine ansigtsudtryk og bevægelser at kende ved at betragte sig selv i spejlet. På den måde kan de også betragte sine egne bevægelser i spejlet, hvilket er spændende!

Spejlet kan vippe, så baby kan udforske sig selv fra forskellige vinkler. De ved endnu ikke, at det er dem selv i spejlet, men de smiler, fordi de ser et genkendeligt ansigt. Spejlet er sjovt, fordi det kan rulle. Det øger babys motivation til at bevæge sig og strække sig efter spejlet. Måske møver de sig også lige så stille frem, når spejlet ruller. B Toys Looky-Looky Rullende spejl

  • 🍃  Produktet er brugt, og der må derfor forventes tydelige brugsspor🍃
  • Mål: 24 x 20 cm
  • Mærkning: CE

Yderligere information

Vægt 0,825 kg
Det Bæredygtige Valg

Aldersgruppe

Tigerspring

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross