Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 86%

Babblarna - Daddiddoo Babblarna?

139,95 kr. 19,00 kr.

Babblarna - Babbiboo Babblarna, Kartonbog

139,95 kr. 19,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
🍃 Det bæredygtige valg 🍃 Babblarna er udviklet med henblik på den tidlige sprogudvikling i dagpleje- og vuggestuealderen. Denne søde børnebog handler om de farverige Babblarna, der taler deres helt eget sprog. På hver side er der et billede med Babblarna i forskellige situationer. Man kan sammen med barnet snakke om de forskellige billeder og finde på en historie dertil. Kan I se hvem af Babblarna der mangler på hver side? Bogen er med til at udvikle barnets sprogfærdigheder, og giver god mulighed for kvalitetstid mellem forældre og barn.
  • 🍃 Brugt - der må forventes brugsspor 🍃
  • Sprog: dansk
  • Mål: 16 x 16 cm
  • Materiale: Tykt pap
  • Se også figurerne og de andre bøger fra Babblarna HER
Babblarna - Babbiboo Babblarna, Kartonbog

139,95 kr. 19,00 kr.

Fremragende 4,8

Babblarna sprogtræning med Daddiddoo Babblarna?

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn. Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Denne søde børnebog handler om de farverige Babblarna, der taler deres helt eget sprog.

På hver side er der et billede med Babblarna i forskellige situationer. Man kan sammen med barnet snakke om de forskellige billeder og finde på en historie dertil. Kan I se hvem af Babblarna der mangler på hver side?

Bogen er med til at udvikle barnets sprogfærdigheder, og giver god mulighed for kvalitetstid mellem forældre og barn.

Babblarna sprogtræning med Daddiddoo Babblarna?

  • Sprog: dansk
  • Mål: 16 x 16 cm
  • Materiale: Tykt pap
  • Se også figurerne og de andre bøger fra Babblarna HER
Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross