Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 75%

Baby Agnes - 36 cm - Barrutoys

349,95 kr. 89,00 kr.

Baby Agnes fra Barrutoys

349,95 kr. 89,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
Baby Agnes har en blød krop og er lavet i en god størrelse, så hun er nem at løfte og holde om. Dukken er ideel til den tidlige rolleleg, hvor barnet gengiver handlinger fra sin hverdag i sine lege. Rolleleg er med til at tilegne barnet sociale færdigheder og udvikler evnen til at vise empati og omsorg.
  • Alder: Fra 18 mdr
  • Inkl. sut
  • Uden parfume
  • Længde 36 cm
Baby Agnes fra Barrutoys

349,95 kr. 89,00 kr.

Fremragende 4,8

Baby Agnes - Barrutoys

Dukken har en blød krop og er lavet i en god størrelse, så hun er nem at løfte og holde om. Sofia er ideel til den tidlige rolleleg, hvor barnet gengiver handlinger fra sin hverdag i sine lege. Rolleleg er med til at tilegne barnet sociale færdigheder og udvikler evnen til at vise empati og omsorg.

  • Alder: Fra 18 mdr
  • Inkl. sut
  • Lugtfri – uden parfume
  • Længde 36 cm.

Baby Agnes - Barrutoys

Se mere legetøj til rolleleg HER

Om Burrutoys

Grundlagt i 1991 med hovedkvarter i Terrassa, blev Barrutoys Group oprettet med det formål at designe og producerer tidsløst legetøj. Inspirationskilden er traditionelt legetøj, der både stimulerer og styrker børns fantasi og deres måde at udtrykke sig på. Barrutoys udvikler sine egne produkter og fungerer også som forhandler af andre internationale mærker, som alle har vundet priser for deres innovative karakter.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0,652 kg
Størrelse 40 × 12 × 20,5 cm
Aldersgruppe

,

Brand

Tigerspring

Typer

Det Bæredygtige Valg

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross