Fremragende 4,8

Baby Einstein Light 'n' glow Bar

299,95 kr.

Baby Einstein

299,95 kr.

Fremragende 4,8
Sjovt oplevelsespanel der stimulerer babys nysgerrighed og giver mulighed for at udforske dyrelyde, sprog og musik. Hvis baby kan sidde op, kan panelet vinkles med den lille fodstøtte. Hvis baby ligger på maven, kan det krumme sig om dem, så de lettere kan nå knapperne. Det styrker babys muskulatur i ryg og nakke. Tryk på de store, farverige knapper for at se og høre, hvilken effekt deres handlinger har. Det fremmer babys forståelse af sammenhænge og aktion-reaktionsmønstre, fordi de belønnes med musik og blinkende lys.
  • Høj legeværdi 7 mdr+ (Testet gennem DearBaby)
  • Mål: 15 x 32 x 23 cm
  • Materiale: Plast
  • Batterier medfølger
Baby Einstein

299,95 kr.

Fremragende 4,8

Baby Einstein Light 'n' glow Bar

Designet til at udvikle nysgerrighed med sanseoplevelser - farver, figurer, lys, musik. Gennemtænkte funktioner, der fremmer babyens udvikling.

Udforsk Baby Einsteins verden med læring, musik og sjove venner. Dette legetøj er let at aktivere og sjovt og interaktiv for de små.

Sjovt oplevelsespanel der stimulerer babys nysgerrighed og giver mulighed for at udforske dyrelyde, sprog og musik.

Hvis baby kan sidde op, kan panelet vinkles med den lille fodstøtte. Hvis baby ligger på maven, kan det krumme sig om dem, så de lettere kan nå knapperne. Det styrker babys muskulatur i ryg og nakke.

Tryk på de store, farverige knapper for at se og høre, hvilken effekt deres handlinger har. Det fremmer babys forståelse af sammenhænge og aktion-reaktionsmønstre, fordi de belønnes med musik og blinkende lys. Baby Einstein Light 'n' glow Bar

  • Høj legeværdi 7 mdr+ (Testet gennem DearBaby)
  • Mål: 15 x 32 x 23 cm
  • Materiale: Plast
  • Batterier medfølger

Yderligere information

Vægt 0,528 kg
Brand

Aldersgruppe

Tigerspring

Typer

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross