Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Baby Rattle – Bjørn

59,00 kr.

Baby Rattle fra Smalle Foot - Bjørne Motiv

59,00 kr.

Fremragende 4,8
Rulleranglen er let og håndgribelig og er perfekte til den lille hånd. På den måde får den lille baby sine første succesoplevelser med at gribe ud og få fat, hvilket styrker hånd-øje koordinationen. Ranglen har en stor trækugle og små kugler i rør, der giver en behagelig raslelyd, når baby ryster dem.
  • Prisen er for 1 stk.
  • Godkendt fra 0 mdr.
  • Fås også med motiv af en ræv eller som sæt med begge
  • 6.5 cm x Ø 5,5 cm
  • Materiale: træ og plast
Baby Rattle fra Smalle Foot - Bjørne Motiv

59,00 kr.

Fremragende 4,8

Baby Rattle – Bjørn

I starten kan det måske være svært at få fat i ranglen, men øvelsen styrker babys kontrol over sine bevægelser. Med tiden vil babys bevægelser gå fra at være sprælske små ryk til at være mere smidige og glidende. De små perler rasler behageligt i rørene, når baby bevæger ranglen.

💡 Baby kan først bevidst slippe et stykke legetøj omkring 5 månedersalderen. Inden da er griberefleksen meget stærk. Baby Rattle – Bjørn

Se vores udvalg af rangler her.

  • Prisen er for 1 stk.
  • Godkendt fra 0 mdr.
  • Fås også med motiv af en ræv eller som sæt med begge
  • 6.5 cm x Ø 5,5 cm
  • Materiale: træ og plast
Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross