Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Bamse Bjørn på Brandstationen

79,95 kr.

Bamse Bjørn Bøger

79,95 kr.

Fremragende 4,8

Tag med søde Bamse Bjørn på brandstationen og drej, skub eller træk i de forskellige elementer i bogen. Bogen lægger op til dialogisk læsning, fordi der er masser af tale om. Det stimulerer barnets nysgerrighed og lyst til at læse, hvilket er godt for den sproglige udvikling.

Se video forneden!
  • Anbefalet alder: fra 1 år
  • Mål: H 1.4 cm, L 18 cm, B 18.1 cm
  • Materiale: pap af høj kvalitet
  • 8 sider
I samme serie:
Bamse Bjørn Bøger

79,95 kr.

Fremragende 4,8

Der er masser af underholdning med Bamse Bjørn Bøger: Køb her Bamse Bjørn på Brandstationen

Dialogisk læsning handler om, at den voksne læser på en måde, der skaber sproglig interaktion med barnet under læsningen. Det kan være med til at skabe gode samtaler, nærvær og samvær. I kan tale om illustrationerne, og den voksne kan lade barnet pege løs og sætte ord på. Når den voksne læser langsomt og giver sig tid til, at I kan tale om dét, der fanger barnet interesse, stimuleres nysgerrigheden og den sproglige udvikling.

Bogen Bamse Bjørn på Brandstationen er illustrereret af den internationalt anerkendte og prisbelønnede engelske illustrator og forfatter Benji Davies. Dearbaby har også en masse andre Bamse Bjørn Bøger.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Yderligere information

Vægt 0,310 kg
Brand

Typer

Aldersgruppe

,

Tigerspring

Bøger

Højtlæsning, Interaktive bøger, Papbøger

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross