Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Bamse Bjørns huskespil - dyr

149,00 kr.

Bamsebjørns huskespil dyr

149,00 kr.

Fremragende 4,8
En fantastisk og sjov bog med Bamse Bjørn, der kan bruges i forskellige aldre. I bogen lærer barnet dyrenes navne at kende på bondegården, i zoologisk have, i havet og i parken ved hjælp af fine illustrationer. På hver side er der en lille tekst, der beskriver de fire omgivelser. Bogen kan bruges som gemmeleg, hvor barnet kan finde dyrene, der gemmer sig under lågerne, som huskespil hvor I kan finde to ens dyr eller som en søg og find bog, hvor I skal finde forskellige dyr og ting på siderne.
  • Anbefalet alder fra 18 mdr.
  • Solid pap bog
  • 10 sider
Bamsebjørns huskespil dyr

149,00 kr.

Fremragende 4,8

Bamse Bjørns huskespil - dyr

Se mere fra Bamse Bjørn:
Bamse Bjørn på byggepladsen
Bamse Bjørn på bondegården
Bamse Bjørn på ferie
Bamse Bjørn på brandstationen

Bogen kan bruges på forskellige måder, og der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge den på. Den minder meget om bogen Mit første huskespil Dyr som er en favorit i DearBaby konceptet i 13 måneders kassen.

Her får du forslag til, hvordan I kan bruge huskespilsbogen med Bamse Bjørn:

  • Gemmeleg: Kan barnet finde dyrene, der gemmer sig under lågerne på hver side? Lågerne er nem at skubbe frem og tilbage, selv for små hænder.
  • Huskespil: I kan spille huskespil, hvor det gælder om at finde to ens dyr. Barnet kan starte med at åbne to låger for at se, om dyrenes er ens. Måske kan I øve jer på at skiftes til at tage tur, når barnet bliver ældre.
  • Søg og find: Giv barnet tid til at kigge godt på illustrationerne. Kan barnet mon finde traktoren, fisken eller musen? Tal bagefter om de forskellige illustrationer, og hvad I kan finde på de forskellige sider.

Bamse Bjørns huskespil kan også være rigtig hyggelig at bruge som en del af et sengetidsritual, hvor barnet siger godnat til alle dyrene ved at slå alle lågerne for.

Yderligere information

Vægt 0,548 kg
Bøger

Billedbøger, Interaktive bøger, Papbøger

Brand

Typer

,

Aldersgruppe

,

Tigerspring

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross