Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 81%

Mine første 100 Køretøjer - Billedbog Børn

99,00 kr. 19,00 kr.

Mine første 100 Køretøjer Billedbog for børn

99,00 kr. 19,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor

🍃 Det bæredygtige valg 🍃

I bogen finder I flotte billeder af forskellige køretøjer. Bogen afspejler børns virkelighed, hvilket gør det lettere for dem at “tale med”. Børn elsker at svare ved at pege eller ved at navngive de forskellige køretøjer. Tal om billederne sammen. Måske kan barnet genkende maskinerne fra sin hverdag.

Mine første 100 Køretøjer Billedbog for børn

99,00 kr. 19,00 kr.

Fremragende 4,8

Billedbog Børn - Mine første 100 Køretøjer

🍃 Det bæredygtige valg 🍃

For små børn er verden spændende og kæmpestor. Alting skal opdages og kaldes ved navn.

Mine første 100 Køretøjer afspejler børns virkelighed, hvilket gør det lettere for dem at “tale med”. Barnet elsker sikkert at svare ved at pege eller ved at navngive de forskellige køretøjer. Tal om billederne sammen. Måske kan barnet genkende maskinerne fra sin hverdag.

De mange forskellige temaopdelte sider i den farvestrålende ordbog byder på timevis af lærerig underholdning.

Sådan bliver den sproglige udvikling gjort til en leg!

  • Antal sider: 40
  • Mål: 2,5 x 16 x 16 cm
  • Materiale: pap
  • 🍃 Brugt. Der må forventes tydelige brugsspor🍃

I samme serie:
Mine første 100 ord fra Bolden
Mine første 100 farver fra Bolden

Anmeldelse:
”Der er lang tids kiggeri og farve-og ordtræning i disse to omfattende og smukke pegebøger. Gode kontraster mellem fotos og hvid baggrund. I begge bøger optræder flere specifikt danske ting, fx danske ambulancer og politibiler. De viste børn optræder naturligt og charmerende i bøgerne”
Ole Laursen, DBC  (lektørudtalelse)

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Yderligere information

Vægt 0,346 kg
Brand

Typer

Bøger

Billedbøger, Papbøger

Aldersgruppe

,

Tigerspring

, ,

Det Bæredygtige Valg

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross