Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Bjældestav i træ fra Goki

59,00 kr.

Bjældestav i træ

59,00 kr.

Fremragende 4,8
Et smuk og sjov musikinstrument i træ med bjælder, som stimulerer dit barn gennem rytmisk leg. Ryst de 13 bjælder på bjældestaven og fornem rytmen. Det kræver både fingerfærdigheder og rytmisk snilde, og dit barn vil helt sikkert elske at spille musik og fornemme følelsen af rytme samtidig med at blive aktiveret og udfordret på de motoriske færdigheder. Bjældestaven inviterer barnet til mange timers skøn musisk indlevelse. Barnet vil helt sikkert elske at svinge med bjældestaven allerede fra 1 års alderen, men da produktet ikke er sikkerhedsgodkendt til børn under 3 år, er det vigtigt at lege under opsyn.
  • Mål: Ø: 18,5 cm
  • Producentens anbefalede alder: 3 år +
  • Materiale: træ med bjælder
Bjældestav i træ

59,00 kr.

Fremragende 4,8

Bjældestav med 13 bjælder fra Goki

En smuk og sjov musikinstrument i træ med bjælder, som stimulerer dit barn og hjælper barnets motoriske udvikling gennem rytmisk leg. Ryst de 13 bjælder på bjældestaven og fornem rytmen. Det kræver både fingerfærdigheder og rytmisk snilde, og dit barn vil helt sikkert elske at spille musik og fornemme følelsen af rytme samtidig med at blive aktiveret og udfordret på de motoriske færdigheder. Bjældestaven inviterer barnet til mange timers skøn musisk indlevelse.

Goki er et tysk legetøjsmærke, der baserer sig på sunde og bæredygtige valg. Lige fra produktionen af legetøjet, men også kvaliteten og legeværdien af det producerede legetøj. I mere end 30 år har Goki udviklet og produceret trælegetøj af højeste kvalitet. Legetøjet er med til at udvikle motoriske, sensoriske og taktile færdigheder. Deres tanke er, at legetøjet skal have høj legeværdi og være funktionelt. Goki legetøj fokuserer på at skabe et rum, hvor familien kan samles.

Produkterne fra Goki er sikkerhedsgodkendt og gennemtestet, så du som forælder kan læne dig tilbage og trygt lade dit barn lege og udvikle sig, uden at du skal bekymre dig, om det lever op til sikkerhedskravene for børnelegetøj.

Barnet vil helt sikkert elske at svinge med bjældestaven allerede fra 1 års alderen, men da produktet ikke er sikkerhedsgodkendt til børn under 3 år, er det vigtigt at lege under opsyn.

  • Mål: Ø: 18,5 cm
  • Producentens anbefalede alder: 3 år +
  • Materiale: træ med bjælder

Se alle vores produkter fra Goki her

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross