Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

BOBBY viser hvad han vil

199,95 kr.

BOBBY viser hvad han vil

199,95 kr.

Fremragende 4,8

I “BOBBY viser hvad han vil”, er der fokus på de tidlige kommunikative strategier.

Kommunikative strategier er blandt andet alt det, dit barn viser og fortæller med sin krop. Faktisk foregår 90% af vores kommunikation gennem vores kropssprog, så det er en god ide at støtte dit barn på dette område! Det giver den grønne BOBBY-bog, “BOBBY viser hvad han vil”, dig rig mulighed for, ved at være alle tiders samtalestarter for dit barn og dig! Læs bla. om, at det ikke er rart, at nogen bider - også selvom det er kærligt ment - og hvorfor det er en god ide at sige STOP i stedet for at slå.

De sproglige områder, som bøgerne har fokus på, er: sprogets lyde, ordforråd, grammatik, sprogforståelse, historiefortælling og kommunikative strategier.

  • Antal sider: 18
  • Design: Fotografier
  • Mål: 29 x 21
  • Materiale: pap
BOBBY viser hvad han vil

199,95 kr.

Fremragende 4,8

BOBBY viser hvad han vil.

Læs BOBBY Bøgerne med dit barn og hjælp ham eller hende godt i gang med sproget.

BOBBY Bøgerne 1-3 år er en serie på 6 sprogunderstøttende børnebøger, hvori vi følger Bobbys hverdag. Bøgerne læses som helt almindelige børnebøger, men lægger op til at børn og voksne bruger sproget sammen under læsningen. Bøgerne er skrevet, med hver deres særlige sprogunderstøttende fokus. De sproglige områder, som bøgerne har fokus på, er: sprogets lyde, ordforråd, grammatik, sprogforståelse, historiefortælling og kommunikative strategier.

Anbefaling:
"Sprogeriet her har lavet et gennemtænkt, gennemtestet, veldokumenteret og helt igennem fantastisk produkt!  Det er helt tydeligt, at baggrundene er genkendelige for børnene som en legeplads, garderobe, legetøj og andre hverdagselementer fra en vuggestue. Fotografierne er solbeskinnede, naturlige og ellers dejligt neutrale, hvilket bevarer genkendeligheden på tværs af mange forskellige børneflokke. Jeg vil klart anbefale BOBBY-bøgerne til alle småbørnsforældre, samt pædagoger, som arbejder med børnene i alderen 1-3 år! Bøgerne er en fantastisk måde at arbejde med individuelle sproglige elementer i en travl hverdag, hvor børnene får indirekte læring igennem nærvær og leg. Og så er bøgerne oven i købet lavet til at kunne holde til livet i børnehøjde. Det kunne nærmest ikke være bedre!" _Birgitte Albæk Henriksen (Cand.Mag. i Audiologopædi  og privatpraktiserende talepædagog)

Yderligere information

Vægt 0,378 kg
Størrelse 29 × 28 × 1,2 cm
Aldersgruppe

, ,

Bøger

Højtlæsning, Papbøger

Tigerspring

, ,

Brand

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross