Fremragende 4,8
SPAR 63%

Sense Stones, Rose - bObles

349,00 kr. 129,00 kr.

Sense Stones Rose - bObles

349,00 kr. 129,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
🍃 Det bæredygtige valg 🍃 De seks Sense Stones er fantastiske til at stimulere babys sanser, fordi der både er kontraster og sanselige overflader. De grafiske mønstre på stenene vækker babys nysgerrighed, når stenene triller, og mønstrene bevæger sig. Baby kan studere sig selv i det lille spejl eller tage blokken ud af den ene sten, så der kan kigges igennem den. Den helt lille baby fornemmer kontraster mere end noget andet, fordi synssansen endnu ikke er færdigudviklet, og derfor skal der kraftigere stimuli til som sort/hvid eller lysglimt i spejlet. Når baby bliver ældre, kan bygge en lille bane af stenene, så barnet kan styrke sin balance ved at gå eller hoppe fra sten til sten.
 • 🍃 Brugt - Produktet har små skrammer 🍃
 • Høj legeværdi 3 mdr. (Testet gennem DearBaby)
 • Lavet i EVA-skum
 • Skridsikre overflader
 • Mål: Højde 4 cm, diameter 10 cm
 • Producentens anbefalede alder 3 mdr. eller 5 mdr.
 • Fås også i blå
Sense Stones Rose - bObles

349,00 kr. 129,00 kr.

Fremragende 4,8

bObles Sten Rose

Alle bObles tumlemøbler er færdiggjort i hånden, og derfor er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan være en smule variation i størrelsen. Sense Stones Rose - bObles passer til cirkeludskæringerne i bObles firkantede tumlegulv.

Du kan her læse om, hvordan dine bObles produkter skal rengøres.

De seks Sense Stones er fantastiske til at stimulere babys sanser, fordi der både er kontraster og sanselige overflader. De grafiske mønstre på stenene vækker babys nysgerrighed, når stenene triller, og mønstrene bevæger sig. Baby kan studere sig selv i det lille spejl eller tage blokken ud af den ene sten, så der kan kigges igennem den. Den helt lille baby fornemmer kontraster mere end noget andet, fordi synssansen endnu ikke er færdigudviklet, og derfor skal der kraftigere stimuli til som sort/hvid eller lysglimt i spejlet. Når baby bliver ældre, kan bygge en lille bane af stenene, så barnet kan styrke sin balance ved at gå eller hoppe fra sten til sten. bObles Sten Rose

 • Høj legeværdi 3 mdr. (Testet gennem DearBaby)
 • Lavet i EVA-skum
 • Skridsikre overflader
 • Mål: Højde 4 cm, diameter 10 cm
 • Producentens anbefalede alder 3 mdr. eller 5 mdr.
 • Fås også i blå

Yderligere information

Vægt 0,224 kg
Størrelse 30 × 15 × 10 cm
Brand

Aldersgruppe

,

Tigerspring

,

Det Bæredygtige Valg

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross