Fremragende 4,8
SPAR 63%

Sense Stones, Blå - bObles tilbud

349,00 kr. 129,00 kr.

sense stones blå - bobles

349,00 kr. 129,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor

Trædesten fra bObles

🍃 Det bæredygtige valg 🍃 De seks Sense Stones er fantastiske til at stimulere barnets sanser. De grafiske mønstre på stenene vækker barnets nysgerrighed, når stenene triller, og mønstrene bevæger sig. Barnet kan studere sig selv i det lille spejl eller tage blokken ud af den ene sten, så barnet kan kigge igennem den. Når barnet bliver ældre, kan I bygge en lille bane af stenene, så barnet kan styrke sin balance ved at gå eller hoppe fra sten til sten.
  • 🍃 Brugt - Produktet har små skrammer 🍃
  • Lavet i EVA-skum
  • Skridsikre overflader
  • Mål: Højde 4 cm, diamenter 10 cm
sense stones blå - bobles

349,00 kr. 129,00 kr.

Fremragende 4,8

bObles tilbud

Alle bObles tumlemøbler er færdiggjort i hånden, og derfor er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan være en smule variation i størrelsen. Sense Stones passer til cirkeludskæringerne i bObles firkantede tumlegulv.

Rengøring af bObles tilbud

Placer alle dine bObles ude i bruseren og skyl dem. Lav en mild blanding af rengøringsmiddel og vand i en spand, og dyp kluden godt i blandingen. Begynd at vaske dine bObles grundigt. Når du er tilfreds med resultatet, skyller du efter med bruseren og sætter dine bObles til tørre. Tør evt. efter med et håndklæde.

Vær opmærksom på at bObles er lavet af EVA-skum, som er limet i samlingerne, og de tåler derfor ikke hård varme. Så put derfor aldrig dine bObles i opvaskemaskinen.

Yderligere information

Vægt 0,224 kg
Størrelse 30 × 15 × 10 cm
Farve

Blå - Ny, Blå - Brugt få gange, Rosa - Ny, Rosa - Brugt få gange

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross