Fremragende 4,8
SPAR 6%

Schleich Bondegårdsdyr - bundle - 5 Schleich dyr + sansebog med lyd

489,95 kr. 459,95 kr.

Schleich bundle med hvid hest

489,95 kr. 459,95 kr.

Fremragende 4,8
Start en samtale om bondegårdsdyrene fra Schleich mens I lytter, kigger og føler i sansebogen fra Bolden. Vi har sammensat et pakketilbud med 5 Schleich dyr, som I alle kan finde i sansebogen, og dermed gøre jeres samtale endnu mere spændende. Der er lyde fra 2 af dyrene - mon I finde de sidste 3 dyr? I bogen kan I føle, hvordan græsslåmaskinen, traktoren og nogle af dyrenes pels føles, mens I lytter til maskinerne eller dyrernes lyde. Legen stimulerer både barnets visuelle sanse, auditivesanse og følesansen - på den måde fastholdes barnets interesse, og barnet har lettere ved at huske, det I taler om.
  • Leg under opsyn med de mindre dyr, hvis dit barn er under 3 år.
  • Schleich dyr: produceret i hård plast - naturligvis uden phthalater.
  • Bog: produceret i pap med lyd og føle.
  • Bog: 20 x 20 cm
  • Antal sider: 12
  • Mærkning: CE
Medfølger:
Schleich bundle med hvid hest

489,95 kr. 459,95 kr.

Fremragende 4,8

Schleich Bondegårdsdyr bundle. 5 Schleich dyr + sansebog med lyd

Schleich-figurerne er alle nøjagtigt modellerede indtil mindste detalje, omhyggeligt håndmalede og står for leg af pædagogisk høj kvalitet.

Med dens mange fine detaljer er meget naturtro vil langt de fleste børn interessere sig for dyr, og en samling Schleich dyr vil både give barnet mulighed for at lære og lege på samme tid. Schleich Bondegårdsdyr

  • Leg under opsyn med de mindre dyr
  • Schleich dyr: produceret i hård plast - naturligvis uden phthalater.
  • Bog: produceret i pap med lyd og føle. 20 x20 cm
  • Mærkning: CE

Træd ind i det fortryllende univers af eventyrlige dyr og spændende skabning fra Schleich.

Yderligere information

Vægt 0,692 kg
Størrelse 20 × 20 × 20 cm
Aldersgruppe

,

Gaver
Typer

, , , , ,

Brand

,

Tigerspring

,

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross