Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 72%

Bravo, Små fingre - Mais & Co.

139,95 kr. 39,00 kr.

Bravo, Små fingre – Mais & Co. tællebog

139,95 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
🍃 Det bæredygtige valg 🍃 Fantastisk sjov bog med små huller i siderne, der gør den genial til tælleleg. Barnet eller den voksne kan nemlig stikke fingrene gennem hullerne, f.eks. kan pegefingeren være elefantens snabel eller tre fingre kan være mariehønens ben. Det er ekstra sjovt, når den voksne 'fanger' barnet fingre. Tæl hvor mange huller der er på hver side og tæl også de andre ting på siderne.
  • 🍃 Brugt. Produktet har brugsspor 🍃
  • Anbefalet alder: Fra 18 mdr.
  • Mål: 20 x 18 x 20
  • 16 sider
  • Solide papsider
Bravo, Små fingre – Mais & Co. tællebog

139,95 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8

🍃 Det bæredygtige valg 🍃

Bravo Små Fingre fra Mais & Co.
Bogen er genialt til tælleleg, men er også perfekt til dialogisk læsning. Sådan kan bogen f.eks. bruges:
Tal om farverne, og rør og tæl hullerne, tal om dyrene og hvad de spiser og hvor de bor. Hvor er stjernerne henne? Hvor mange er der? Har I set en elefant, hvor har I set den? Hvor mange fingre har du? Hvad kan du gøre med dine fingre? Kan du vinke? Kan du vrikke og kan du kilde?

Fantastisk sjov bog med små huller i siderne, der gør den genial til tælleleg. Barnet eller den voksne kan nemlig stikke fingrene gennem hullerne, f.eks. kan pegefingeren være elefantens snabel eller tre fingre kan være mariehønens ben. Det er ekstra sjovt, når den voksne 'fanger' barnet fingre. Tæl hvor mange huller der er på hver side og tæl også de andre ting på siderne.

  • 🍃 Brugt. Produktet har brugsspor 🍃
  • Anbefalet alder: Fra 18 mdr.
  • Mål: 20 x 18 x 20
  • 16 sider
  • Solide papsider

Yderligere information

Vægt 0,470 kg
Størrelse 20 × 18 × 20 cm
Aldersgruppe

,

Bøger

Interaktive bøger, Papbøger

Brand

Tigerspring

Typer

Det Bæredygtige Valg

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross