Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 88%

City tour bus - New Classic Toys

399,95 kr. 49,00 kr.

City tour bus

399,95 kr. 49,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
🍃 Det bæredygtige valg 🍃 Fantastisk smuk bus i to etager med 8 figurer. Produktet har høj legeværdi og er en favorit i DearBaby konceptet. Bussen har en god størrelse, så barnet kan suse rundt med den på gulvet. Samtidig er der timevis af leg i at putte figurerne ind og ud af bussen og flytte dem rundt på de forskellige pladser. Det er en klassisk leg, som de fleste børn holder af.
  • 🍃 Brugt - Der må forventes brugsspor🍃
  • 8 figurer medfølger, da der mangler en.
  • Høj legeværdi fra 18 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • 25,5 x 10,5 x 17 cm
  • Materiale: træ
City tour bus

399,95 kr. 49,00 kr.

Fremragende 4,8

City tour bus new classic toys

Bussen udfordrer barnets hånd-øje koordination, når figurerne skal flyttes rundt og stige af og på bussen. Samtidig åbner produktet op for fantasilege, hvor barnet kan finde på lege med egne regler.

I DearBaby elsker vi at dele favoritterne fra konceptet. På den måde kan alle få glæde af vores undersøgelser af alderssvarende legetøj og legeværdi.

City tour bus - new classic toys er en fantastisk smuk bus i to etager med figurer. Produktet har høj legeværdi og er en favorit i DearBaby konceptet. Bussen har en god størrelse, så barnet kan suse rundt med den på gulvet. Samtidig er der timevis af leg i at putte figurerne ind og ud af bussen og flytte dem rundt på de forskellige pladser. Det er en klassisk leg, som de fleste børn holder af.

  • Høj legeværdi fra 18 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • 25,5 x 10,5 x 17 cm
  • Lavet i træ

Yderligere information

Vægt 0,900 kg
Aldersgruppe

,

Brand

Tigerspring

Typer

Det Bæredygtige Valg

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross