Fremragende 4,8

Connetix Pastel - Kuglebane 80 dele, Expansion Pack

749,95 kr. Medlemspris: 599,96 kr.

Connetix - Magnet Kuglebane 80 stk Expansionsæt - Pastel Farver

749,95 kr. Medlemspris: 599,96 kr.

Fremragende 4,8
Udvidelsespakke fra Connetix inkluderer x-rør, twistere og dobbelt skåle rør. Sættet giver således sjove muligheder for at bygge fantastiske kuglebaner. At bygge kuglebaner og lege med Connetix udviklers barnets kompetencer inden for S.T.E.M, Science, technology, engineer & mathematics. Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open-ended. Magneterne giver barnet masser af muligheder for at slippe fantasien løs og få godt gang i finmotorikken.
 • Produceret i ABS-plast
 • Uden skadelig kemi
 • Fri for BPA og Ftalater
 • Alder 3 år+
Connetix - Magnet Kuglebane 80 stk Expansionsæt - Pastel Farver

749,95 kr. Medlemspris: 599,96 kr.

Fremragende 4,8

Connetix giver barnet masser af muligheder for at slippe fantasien løs og få godt gang i finmotorikken. Legen styrker finmotorik, hånd-øje koordination og kreativitet samt barnets forståelse for geometri og interesse for entreprenørskab.

I udvidelsespakken medfølger 80 dele:

 • 8 x bolde i træ
 • 48 x magneter med rundt hul
 • 8 x spiral rør
 • 6 x U-rør
 • 6 x 90 graders rør
 • 2 x X-rør
 • 2 x double skåle ( to indgange til skålen)

Connetix er fremstillet af slidstærkt ABS-plast og har en lang holdbarhed, og de er dermed et grønnere valg end legetøj af mindre slidstærkt materiale.

Produktet er velegnet til insititutioner og lettere at bygge med end eksempelvis Magformers. Connetix-tiles kan stå lodret uden støtte, hvilket er årsagen til, at de mindre børn lettere får succesoplevelser med at konstruere med magneterne. Se alle vores produkter fra Connetix HER.

Om Connetix legetøj

I 2019 startede to australske forældre Connetix. Deres børn var vilde med byggerier med magnetisk legetøj, og ideen til nogle endnu mere transparente magnetiske byggedele opstod. Samtidig designede de en kuglebane, der kunne bygges sammen med magnet-delene, og så var de originale Connetix født. Connetix er byggefliser med magneter i, der er mere gennemsigtige end Magna-Tiles. De er smukke at kigge igennem, og sollyset brydes smukt gennem de farvede glas. Connetix kan kombineres med Magna-Tiles, men ikke med Magformers.

Rengøring: må ikke vaskes i opvaskemaskine eller nedsænkes i vand, - så kan magneterne ruste. Tørres i stedet af med en fugtig klud med lidt sæbe på - ikke med sprit.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj samt viden om børns udvikling.

Yderligere information

Vægt 2,5 kg
Størrelse 37 × 33 × 9 cm
Aldersgruppe

Brand

Gaver

Typer

, ,

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross