Fremragende 4,8
DearBaby 12 måneders medlemskab
DEARBABY

Legetøjskasser

369,00 kr. / måned

LEVERING OG RETUR er inkluderet i prisen. OMBYT HVER MÅNED så legetøjet følger barnets udvikling. BEMÆRK: Den registrerede termins-/fødselsdato afgør, hvilken dato du modtager og ombytter dine kasser.

Prøv DearBaby i 2 måneder for 299 kr/md. Brug rabatkoden 2TAK – Opsig når du vil - vi har ingen binding.

Kopier rabatkode
2TAK
DearBaby 12 måneders medlemskab

369,00 kr. / måned

Fremragende 4,8
FRIKØB AF LEGETØJ
Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betal nemt via MobilePay
CONVENIENCE
Legetøj som du ikke selv havde tænkt - Slip for alt besværet omkring valg af legetøj
GODKENDT AF EKSPERTER
Vi skræddersyer legetøjskasserne i samarbejde med eksperter i børns udvikling fra 0-3 år.

Valg af legetøj

I samarbejde med vores ekspertpanel sammensætter vi legetøjskasser med fokus på fordybelse, bevægelse og variation - tilpasset dit barns alder og behov for stimulerin
Du får legetøj som:
støtter dit barns mentale fremskridt
øver og styrker dit barns motorik lige nu
dit barn har forudsætninger for at forstå
indeholder funktioner som dit barn instinktivt er optaget af
DearBaby 12 måneders medlemskab

369,00 kr. / måned

SÅDAN FUNGERER KONCEPTET

MØD  EKSPERTERNE

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED VORES EKSPERTER

Udvælgelsen af legetøj til vores DearBaby legetøjskasser, samt på shoppen tager altid afsæt i videnskabelig forskning og anerkendt information om babyer og børns mentale udvikling.
MØD  EKSPERTERNE

GODE GRUNDE TIL AT FÅ DEARBABYS LEGETØJSKASSER

BÆREDYGTIGT
Et ansvarligt forbrug af legetøj. Når vi deler får alle glæde af det bedste legetøj, når det er mest relevant for barnets udvikling.
NEMT OG TRYGT
Alt du skal gøre er at ombytte. Indholdet er godkendt af eksperter og bedømmes hver måned af vores medlemmer.
LEGETØJ TIL ALLE TIGERSPRING
Nye færdigheder ændrer barnets behov for stimulering og åbner op for nye måder at lege på.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi leverer dine legetøjskasser i din nærmeste dao pakkeshop eller i den pakkeshop, du har valgt ved tilmelding.

Når din legetøjskasse er klar til afhentning i pakkeshoppen, modtager du en besked fra dao. Du indleverer din nuværende legetøjskasse i samme ombæring, som du afhenter den nye. Du skal ombytte senest 2 dage efter din nye legetøjskasser er klar til afhentning, således vi kan opretholde et cirkulært flow i konceptet.

Levering og retur er altid betalt af DearBaby.

Du modtager en returblanket på mail 4 dage inden ombytningen. Du kan vælge at printe din returlabel eller at skrive den 9 cifrede E- label code direkte på kassen med tusch. Koden finder du nederst til hjørne på din returlabel. Husk altid at strege den gamle pakkelabel /stregkode helt over, da du ellers vil få kassen retur fra dao.

OBS! Sørg altid for at få en kvittering på, at du har indleveret din returpakke. Ansvaret for pakken og dens indhold er dit, indtil du har et tydeligt bevis på, at du har afleveret pakken i en pakkeshop. Derefter overføres ansvaret for pakken til dao. Dette er betydeligt i tilfælde af, at pakken skulle blive væk under forsendelse.

Skriv til os i chatten eller send os en mail, hvis du er i tvivl om, hvordan du ombytter.

Allerførst - ØV. Men vi håber selvfølgelig, at du vender retur 🤎 Og er du i tvivl, så har du altid mulighed for at sætte dit medlemskab i bero i op til 3 måneder. Send os en mail eller skriv til os på chatten.

Ønsker du at opsige dit abonnement?
Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til os på mailen eller chatten. Du skal senest opsige dit abonnement 14 dage inden din næste levering (hvis din registrerede termins/fødselsdato eksempelvis er d. 21.07.21, skal du senest opsige d. 7. i måneden, hvis du ikke ønsker at modtage den næste passe). Skriver du til os i weekenden eller sent på dagen, kan svartiden være længere end normalt. Men din opsigelse vil selvfølgelig altid registreres fra den dato, du skriver til os.

De 14 dages varsel gælder også, hvis du ønsker at sætte dit medlemskab i bero.

Du modtager en returlabel til din sidste kasse, som du plejer. Kontakt os på info@dearbaby.dk eller på tlf. 20 67 50 66, hvis du har spørgsmål.

Din ombytning er planlagt efter den dato, du har registreret under termins-/fødselsdato ved tilmelding. Du vil dermed få leveret og ombyttet på den dato i hver måned. Falder din normale leverings-/ombytningsdato efter en periode med en eller flere helligdage, kan det forlænge leveringstiden. Selvom dao leverer de fleste dage i året, så holder mange kiosker lukket på helligdage, hvilket betyder at står stille på terminalerne i helligdagene. Det er oftest forbundet med meget travlhed hos dao i dagene efter helligdagene og store leveringer til de små kiosker.

Der kan dermed ske forsinkelser på grund af travlhed efter helligdage, men oftest vil det kun betyde en dags forsinkelse. Er du I tvivl, eller oplever du forsinkelser på mere end 4 dage i henhold til din terminsdato, så kontakt dao på telefon: 72 33 08 00 eller DearBaby på telefon: 2067 5066, mail: info@dearbaby.dk eller skriv til os i chatten. Vi efterlyser pakken, så snart vi hører fra dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at ændre leveringsdatoen en enkelt måned.

Se alle spørgsmål og svar
DearBaby 12 måneders medlemskab

369,00 kr. / måned

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

crossarrow-right