Fremragende 4,8

DearBaby - To the moon Honey

369,00 kr. / måned

Dearbaby babypakker legetøjskasser

369,00 kr. / måned

Fremragende 4,8
Med To The Moon Honey's rabatkode får du 3 måneder til 258 DKK/måned.
 

BRUG RABATKODEN: tothemoon30

LEVERING: Den registrerede termins-/fødselsdato afgør, hvilken dato du modtager din første kasse.
DU OMBYTTER GRATIS HVER MÅNED Dine ombytninger foretager du i din valgte Dao pakkeshop. BEMÆRK: Der er ingen binding, og du kan altid opsige efter første måned.
Dearbaby babypakker legetøjskasser

369,00 kr. / måned

Fremragende 4,8

ABONNEMENT

Abonnementsprisen er 369 kr./måned. Abonnementet er altid uden binding og de månedlige ombytningerne er altid gratis. Læs mere om konceptet og hvordan vi udvælger legetøjet til de specifikke udviklingsspring.

Har du spørgsmål til konceptet, så skriv til os i chatten eller på mail info@dearbaby.dk

MEDLEMMERNE OG EKSPERTER UDVIKLER KONCEPTET

DearBabys medlemmer bedømmer legeværdien af det legetøj, de modtager hver måned. Bedømmelserne er med til at sikre en høj legeværdi af alle kasserne.  Derudover samarbejder vi med adskillige fagpersoner, som alle har speciale i børns udvikling og trivsel fra 0- 3 år. Deres faglighed bidrager til udvælgelsen af legetøjet og teksterne om barnets udvikling, som vores medlemmer modtager i kassen hver måned.

OMBYTNING

FRAGT: Levering og ombytning er altid gratis.

Du og dit barn har legetøjet i 30 dage, inden I ombytter til næste legetøjskasse. Favoritter kan købes fri til medlemspriser.

Du er med til at opretholde et cirkulært flow i vores koncept ved at ombytte samme dag, som du modtager din afhentningspåmindelse. På den måde går dit barn heller ikke glip af lærerige dage med sin næste legetøjskasse. Du kan let afhente og indlevere i pakkeshoppen i samme ombæring.

Ombytningsdatoen er den samme hver måned (har du eks. registreret dit barns termins-/fødselsdato til d. 14. maj 2020, er din ombytningsdato altid lige omkring den 14. i hver måned).
Du modtager din gratis returblanket på mail 4 dage inden din ombytningsdato.
Leveringstid: 2-4 dage

Yderligere information

Typer

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross