Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Den dag Leopold blev flov

129,95 kr.

Den dag Leopold blev flov

129,95 kr.

Fremragende 4,8
Det var en ganske almindelig tirsdag. De havde stavning i skolen, og Leopold blev kaldt op til tavlen. Men pludselig stivnede han … Leopold havde gjort noget pinligt … noget rigtig flovt, syntes han. Hvad mon der var sket? Og mon ikke vi alle sammen en gang imellem gør noget, vi synes, er rigtig flovt …? Alle Leopold-bøgerne er både tegnet og skrevet af Dina Gellert.
  • Antal sider 48
  • Mål: 21 x 16 cm
Se de andre bøger i serien:
Den dag Leopold blev flov

129,95 kr.

Fremragende 4,8

Den dag Leopold blev flov

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, som vi kan tilbyde vores børn ❤️

Det var en ganske almindelig tirsdag. De havde stavning i skolen, og Leopold blev kaldt op til tavlen. Men pludselig stivnede han … Leopold havde gjort noget pinligt … noget rigtig flovt, syntes han.

Den dag Leopold blev flov. Hvad mon der var sket? Og mon ikke vi alle sammen en gang imellem gør noget, vi synes, er rigtig flovt …?

Alle Leopold-bøgerne er både tegnet og skrevet af Dina Gellert.

  • Antal sider 48
  • Mål: 21 x 16 cm

Yderligere information

Vægt 0,266 kg
Brand

Typer

Bøger

Bøger om følelser, Højtlæsning

Aldersgruppe

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross