Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Det Magiske Vindue

369,00 kr.

Gonge

369,00 kr.

Fremragende 4,8
Det kreative vindue lægger op til fordybelse og giver barnet mulighed for at slippe både fantasien og kreativiteten løs. Når barnet tegner, styrker det hånd-øje koordination og evnen til at koordinere sine bevægelser. Samtidig er det en fantastisk aktivitet til fordybelse, hvilket styrker koncentrationen. Barnet kan både slippe fantasien løs og tegne frit, eller det kan sætte sin yndlingsting bag vinduet og bruge det som en skabelon til at tegne efter.
 • Godkendt fra 3 år+
 • Inklusiv 6 wipe off tuscher og et viskelæder
 • Mål: 28 x 33 cm
 • CE-mærket
 • Fri for skadelige kemikalier
 • Bamsen på billedet: Toothpick Bear 55 cm
Gonge

369,00 kr.

Fremragende 4,8

At tegne er en måde at bearbejde forskellige oplevelser på, og er barnets måde at forholde sig til verden på. Spørg barnet ind til, hvad det har tegnet og lyt til barnets fortælling. I kan også tale om, hvilke farver der er blevet brugt. Dét at tegne, er en af de ældste måde at fortælle en historie på, og her får barnet lidt hjælp og inspiration med på vejen. Det kreative vindue lægger op til en anderledes måde at tegne på, som kombinerer virkeligheden bag vinduet og barnets fantasi.

Det kreative vindue lægger op til fordybelse og giver barnet mulighed for at slippe både fantasien og kreativiteten løs. Når barnet tegner, styrker det hånd-øje koordination og evnen til at koordinere sine bevægelser. Samtidig er det en fantastisk aktivitet til fordybelse, hvilket styrker koncentrationen. Barnet kan både slippe fantasien løs og tegne frit, eller det kan sætte sin yndlingsting bag vinduet og bruge det som en skabelon til at tegne efter. Det Magiske Vindue - Gonge.

 • Anbefalede alder: 3 år+
 • Inklusiv 6 wipe off tuscher og et viskelæder
 • Mål: 28 x 33 cm
 • CE-mærket
 • Fri for skadelige kemikalier
 • Bamsen på billedet: Toothpick Bear 55 cm

Yderligere information

Vægt 0,600 kg
Brand

Typer

Aldersgruppe

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross