Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Ding-dong! Hvem bor der?

149,95 kr.

Ding-dong! Hvem bor der?

149,95 kr.

Fremragende 4,8
Ding-dong! Hjælp postbuddet Henry Hare med at dele en pakke ud til Mus. Der bor mange dyr i skoven, så Henry Hare har brug for hjælp til at finde ud af, hvilket hus Mus bor i. En sjov og interaktiv kig og find bog med 10 realistiske lyde og sjove flapper.
  • Anbefalet alder: fra 1 år
  • Mål: H 1.5 cm, L 17.5 cm, B 17.5 cm
  • Materiale: pap
  • 12 sider
  • Se videoillustration
Ding-dong! Hvem bor der?

149,95 kr.

Fremragende 4,8

Ding-dong Hvem bor der?

En sjov og hyggelig papbog, der er let at være sammen om. Barnet kan trykke på knapperne for at ringe på de forskellige døre. Det er spændende at løfte flapperne for at se, hvem der bor bag de forskellige døre. Det er en sjov titte-bøh leg, og hvis den voksne samtidig læser historien med masser af indlevelse, vil barnet blive ekstra draget af fortællingen.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn ❤️

Ding-dong Hvem bor der? Hjælp postbuddet Henry Hare med at dele en pakke ud til Mus. Der bor mange dyr i skoven, så Henry Hare har brug for hjælp til at finde ud af, hvilket hus Mus bor i. En sjov og interaktiv kig og find bog med 10 realistiske lyde og sjove flapper.

  • Anbefalet alder: fra 1 år
  • Mål: H 1.5 cm, L 17.5 cm, B 17.5 cm
  • Materiale: pap
  • 12 sider

Yderligere information

Vægt 0,300 kg
Størrelse 17,5 × 17,5 × 1,5 cm
Brand

Aldersgruppe

,

Bøger

Interaktive bøger, Lydbøger, Papbøger

Tigerspring

, ,

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross