Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Easy Hold Magnifier - Forstørrelsesglas - TickiT

189,95 kr.

forstørrelsesglas EASY HOLD MAGNIFIER

189,95 kr.

Fremragende 4,8

TickiT® Easy Hold Magnifier

Forstørrelsesglasset har en solid træramme med udskårne håndtag i hver side, så barnet nemt kan holde fast. Forstørrelsesglasset er i stand til 2 x forstørrelse (med en ekstra linse, der er i stand til 3 x forstørrelse.) Ideel til at observere små genstande og minidyr eller til at få et anderledes perspektiv på verden omkring sig. Det mest velegnede forstørrelsesglas til de mindste.

  • Alder: Fra 12 måneder
  • Materiale: Træ/plast
  • Mål: 18,5 x 11,5 x 2 cm
forstørrelsesglas EASY HOLD MAGNIFIER

189,95 kr.

Fremragende 4,8

Forstørrelsesglas - TickiT® Easy Hold Magnifier

Forstørrelsesglasset har en solid træramme med udskårne håndtag i hver side, så barnet nemt kan holde fast. Forstørrelsesglasset er i stand til 2 x forstørrelse (med en ekstra linse, der er i stand til 3 x forstørrelse). Ideel til at observere små genstande og minidyr eller til at få et anderledes perspektiv på verden omkring sig. Det mest velegnede forstørrelsesglas til de mindste.

  • Alder: Fra 12 måneder
  • Materiale: Træ/plast
  • Mål: 18,5 x 11,5 x 2 cm

Se vores andre produkter fra TickiT HER

TickiT laver kvalitetslegetøj til alle aldre, som især egner sig til institutionslegetøj, fordi det både er holdbart og har fokus på læring gennem leg. TickiT laver legetøj, der er sjovt og stimulerende med et pædagogisk aspekt.

Oplev vores TickiT produkter på Instrgram

Yderligere information

Vægt 0,208 kg
Størrelse 18,5 × 11,5 × 2 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

, , ,

Tigerspring

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross