Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Fingermaling - ECO Trendy - SES Creative

115,00 kr.

ECO Fingermaling Trendy - SES Creative

115,00 kr.

Fremragende 4,8
SES Creative fingermaling er et ansvarligt valg for dig, som tager hensyn til miljøet. Når dit barn leger med fingermaling, stimuleres både kreativiteten og fantasien. Dét styrker barnets taktile stimulering (følesans), og samtidig udvikles finmotorikken.
  • ECO Fingermaling i 4 farver.
  • Fingerfarverne er giftfri og fri for parabener, allergivenlige og glutenfri.
  • Producentens anbefalede alder: 2+
    • Men fingermaling er allerede sjovt og lærerigt fra barnet er 1 år.
ECO Fingermaling Trendy - SES Creative

115,00 kr.

Fremragende 4,8

Fingermaling er en leg, der udvikler finmotorikken og styrker dit barns taktile stimulering (følesans). Samtidig får barnet lov til at udfolde sig kreativt, da det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan kreere med fingermaling!

  • Producentens anbefalede alder: 2+
    • Men fingermaling er allerede sjovt og lærerigt fra barnet er 1 år.

Fingermalingen er uovertruffen i sin kvalitet, farveintensitet og vaskbarhed.

Yderligere information

Vægt 0,420 kg
Størrelse 30 × 7 × 5 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross