Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 50%

Electrolux - Stort køkkensæt i træ

599,95 kr. 299,95 kr.

Electrolux stort køkkensæt i træ - kaffemaskine, håndmixer og toaster

599,95 kr. 299,95 kr.

Fremragende 4,8
Electrolux - Stort køkkensæt i træ. En virkelig fin gave til barnet som elsker rolleleg. Virkelighedstro og robust. Inkluderer hele 3 køkkenmaskiner:
  • Kaffemaskine med tilhørende kop, kaffekapsler, sukkerskål med ske og mælk
  • Håndmixer så æggene kan piskes godt
  • Toaster med to brød, som kan puttes i og poppes op
  • Fremstillet i FSC-certificeret træ
Electrolux stort køkkensæt i træ - kaffemaskine, håndmixer og toaster

599,95 kr. 299,95 kr.

Fremragende 4,8

Electrolux - Stort køkkensæt i træ.

Når børn bliver omkring 16-18 måneders alderen udvikler de en naturlig interesse for alt, hvad deres omsorgspersoner gør. De "rigtige"maskiner, som voksne bruger er dog ikke altid så hensigtsmæssige for de mindste. Electrolux har udviklet legetøj til børn, som er virkelighedstro, og som børnene derfor elsker. Prøv i stedet med en af Electrolux er kendt for at producere kvalitetssikre husholdningsapparater til hjemmet, og har du ikke allerede selv maskiner Electrolux, er du formentlig bekendt med flere af deres produkter. Electrolux ved, at børn er nysgerrige, og de ønsker at give dig muligheden for at inkludere dit barn i husholdningen ved hjælp af børnevenlige udgaver af deres egne produkter.

Børn elsker at imitere andre, især sine forældre. Nu kan barnet blive en del af de voksnes daglige gøremål med sine helt egne køkkenredskaber. Barnet vil helt sikkert nyde at kunne hjælpe til i køkkenet og lave lækre kager, kaffe eller morgenbrød til sine forældre. Rollelegen styrker barnets selvtillid.

Følg med på DearBaby Instagram og få mere inspiration til rollelegs-legetøj.

Se også vores støvsuger fra Electrolux.

Yderligere information

Vægt 1,000 kg
Størrelse 30 × 11 × 20 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

Gaver

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross