Fremragende 4,8

Lyt, rør og føl - På byggepladsen

149,95 kr.

Lyt, rør og føl en sansebog for de mindste på byggepladsen fra Bolden

149,95 kr.

Fremragende 4,8
Hvordan lyder maskinerne på byggepladsen? Rør ved siderne og hør maskinernes lyd! Siderne har spændende rør og føl-effekter, som stimulerer taktilsansen. Se hele Lyt, rør og føl serien
Lyt, rør og føl en sansebog for de mindste på byggepladsen fra Bolden

149,95 kr.

Fremragende 4,8

Bogen Lyt, rør og føl - En sansebog for de mindste - På byggepladsen er fyldt med flotte billeder inden for temaet.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn. Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Hvordan lyder maskinerne på byggepladsen? Rør ved siderne og hør maskinernes lyd!

Siderne har spændende rør og føl-effekter, som stimulerer taktilsansen.

En sansebog for de mindste

  • Antal sider: 12
  • Mål: 20 x 20 cm
  • Materiale: papbog

Se hele Lyt, rør og føl serien

Yderligere information

Vægt 0,430 kg
Størrelse 20 × 20 cm
Brand

Typer

, ,

Aldersgruppe

,

Bøger

Billedbøger, Interaktive bøger, Papbøger

Tigerspring

,

Gaver

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross