Fremragende 4,8
SPAR 40%

Yeti Skip Hop - Explore & More Sort & Spin

499,00 kr. 299,00 kr.

Explore & More Sort & Spin Yeti skip hop

499,00 kr. 299,00 kr.

Fremragende 4,8
Yeti fra Skip*Hop er et interaktivt legetøj, der taler engelsk. Yeti indbyder til masser af leg, fordi der er tre forskellige niveauer, barnet kan gå på opdagelse i. Yeti drejer rundt og skyder formerne ud når alle er placeret korrekt. Produktet er godt til det lille barn fra 12 måneder fordi der er masser af trykke på, hvor barnet udfordres i at sortere formerne. Både det lille og det lidt større barn er underholdt og får succesoplevelser i legen. Yeti stimulerer barnets hånd-øje koordination og sans for problemløsning.
  • Høj legeværdi omkring 12 måneder og igen fra 30 måneder (Testet gennem DearBaby)
  • 20 x 20 x 20 cm
  • Sprog: engelsk
  • Producentens anbefalede alder: 9-36 måneder
Explore & More Sort & Spin Yeti skip hop

499,00 kr. 299,00 kr.

Fremragende 4,8

Explore & More Sort & Spin Yeti Skip Hop

Barnet kan gå på opdagelse i tre forskellige niveauer, så både det store og lille barn er underholdt og får succesoplevelser i legen.

Niveau 1: Undersøgelse. Yeti fortæller, hvad formerne kaldes, og hvilke farver de har.

Niveau 2: Formsortering. Formerne flyver ud af Yeti, og barnet skal sætte formerne tilbage på de rigtige steder. Når det lykkes, belønnes barnet med lyd, musik og lys.

Niveau 3: Spil. Formerne flyver ud af Yeti, herefter beder Yeti barnet om at finde en bestem form og farve, der skal sættes på plads. Her belønnes barnet også med lyd, musik og lys, når formerne sættes tilbage på de rigtige pladser.

Explore & More Sort & Spin Yeti Skip Hop

Yderligere information

Vægt 1,412 kg
Størrelse 20 × 20 × 20 cm
Brand

Aldersgruppe

,

Typer

,

Tigerspring

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross