Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Fang halen - SES Creative

110,00 kr.

Fang halen - SES Creative Toys

110,00 kr.

Fremragende 4,8
Fang mig, hvis du kan! Du skal løbe, finde og fange de fleste dyrehaler. En sjov løbeaktivitet til fire børn.
  • 4 haler
  • Producentens anbefalede alder: 3+
Fang halen - SES Creative Toys

110,00 kr.

Fremragende 4,8

Fang halen - SES Creative Toys

Sæt halens ende fast i dine bukser, og undgå ikke at blive fanget.

Sjovt og lærerigt fra barnet er 2 år. Men da legetøjet indeholder smådele bør der leges under opsyn.

Fang mig, hvis du kan med SES Creative Toys!

Du skal løbe, finde og fange de fleste dyrehaler. En sjov løbeaktivitet til fire børn.

  • 4 haler
  • Producentens anbefalede alder: 3+
SES Creative

SES Creative laver kvalitetslegetøj i form af slim, støb og mal, ballonfigurer, malesæt og modellervoks. At lege med SES legetøj er sjovt, sikkert og godt for børns udvikling, uanset alder. Til børn i alderen 1-5 tilbydes produkter der kan hjælpe dem med at lære basale ting på en sjov måde

Yderligere information

Vægt 0,110 kg
Størrelse 20 × 19,5 × 3,5 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross