Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 84%

Filibabba - LED Hvalen Christian

239,00 kr. 39,00 kr.

filibabba

239,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
🍃 Det bæredygtige valg🍃 En lysende LED hval-lampe produceret i 100% silikone. Det bløde varme lys giver hygge til børneværelset og puslepladsen og er genial til f.eks. amning om natten. Med et kærlig lille puf vil den lyse op i forskellige farver. Lampen tændes i bunden. Lampen er produceret med genopladeligt batteri via USB og kan lyse i 6-8 timer på fuld opladning. Opladningstiden er 2 timer.
  • 🍃 Brugt - hvalen har en lille bule på toppen🍃
  • Mål: 9 x 14 x 11
  • Materiale: Silikone
  • Oplader medfølger
filibabba

239,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8

Hvalen christian er en fantastisk lampe fra Filibabba, der giver et dejligt varmt og blødt lys og indbyder til masser af hygge. Især smart til de natlige opvågninger, hvor der skal ammes eller gives flaske.

Hvalen er ikke tiltænkt som et stykke legetøj, men som et produkt du kan ligge og observere.

En lysende LED hval-lampe produceret i 100% silikone.

Det bløde varme lys giver hygge til børneværelset og puslepladsen og er genial til f.eks. amning om natten. Med et kærlig lille puf vil den lyse op i forskellige farver. Hvalen Christian lampen tændes i bunden.

Filibabba lampen er produceret med genopladeligt batteri via USB og kan lyse i 6-8 timer på fuld opladning. Opladningstiden er 2 timer.

  • Mål: 9 x 14 x 11
  • Materiale: Silikone
  • Oplader medfølger
Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross