Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 12%

Fisher Price Little People Large Airplane

249,95 kr. 219,95 kr.

Fisher Price Little People Large Airplane

249,95 kr. 219,95 kr.

Fremragende 4,8
Spænd dig fast, og gør dig klar til at lette – på vej mod alle mulige spændende eventyr. Tag med Little People Flyvemaskinen fra Fisher Price®. Når børnene sætter piloten Kurt i hans sæde, aktiveres lyset på flyvemaskinen, og de kan høre sjove sange og lyde om at tage på eventyr i den store verden sammen med vennerne
  • Anbefalet alder: 12+ måneder
  • Høj legeværdi omkring 14+ måneder (Testet gennem DearBaby)
  • Mål: 15,7 x 30,5 x 28 cm
  • Materiale: hård plast
  • Medfølger: 2 figurer
Fisher Price Little People Large Airplane

249,95 kr. 219,95 kr.

Fremragende 4,8

Fisher Price Little People Large Airplane

Spænd dig fast, og gør dig klar til at lette – på vej mod alle mulige spændende eventyr. Tag med Little People Flyvemaskinen fra Fisher Price®. Når børnene sætter piloten Kurt i hans sæde, aktiveres lyset på flyvemaskinen, og de kan høre sjove sange og lyde om at tage på eventyr i den store verden sammen med vennerne. Når Emma er kommet ombord kan de trykke på opdagelsesknappen for at aktivere mere musik og flere lyde. De små passagerer har en fest, når de sender figurerne op gennem skyerne for at tage på eventyr sammen. Efterhånden som tumlingerne finder ud af, hvordan de aktiverer flyvemaskinens lys, lyde og sange, lærer de, hvordan deres handlinger kan få sjove ting til at ske – en fantastisk introduktion til årsag og virkning. Tryk på globusknappen for at vælge sprog: Svensk, dansk, finsk, norsk eller engelsk.

Fisher Price Little People Large Airplane

  • alder +12 måneder
  • 15,7 x 30,5 x 28 cm
Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross