Fremragende 4,8

Føl og find memo - Goki

179,95 kr.

Føl og find - goki

179,95 kr.

Fremragende 4,8

Feel-a-pair memo

Når I spiller memo ved brug af følesansen stimuleres barnets taktilsans og observationsevne. Finmotorikken kommer i spil når barnet skal placere brikkerne i de rigtige huller, og legen er oplagt til fordybelse og til at øve barnets koncentrationsevne. Det kan nemlig være rigtig svært ikke at åbne øjnene, når overfladerne skal matches. Legen øver egenskaber som reflektion og tålmodighed.
  • Materiale: træ
  • Alder: 3 år+
  • Mål: 29 x 13 x 3,5 cm
  • CE-mærket
 
Føl og find - goki

179,95 kr.

Fremragende 4,8

Føl og find memo fra Goki

Følespillet kan bruges som et spil eller til at stimulerer barnets taktilsans og observationsevne. Føl og find spillet indeholder 10 forskellige overflader, som barnet skal føle taktilt og matche med de korrekte overflader. Er du interesseret i at vide mere om taktilsanse, så læs blogindlægget fra vores ekspert, Cecilie Rothschild Henriksen ”Ergobarn” fra HER

Feel-a-pair memo

Når I spiller memo ved brug af følesansen stimuleres barnets følesans og observationsevne. Finmotorikken kommer i spil når barnet skal placere brikkerne i de rigtige huller, og legen er oplagt til fordybelse og til at øve barnets koncentrationsevne. Det kan nemlig være rigtig svært ikke at åbne øjnene, når overfladerne skal matches. Legen øver egenskaber som reflektion, tålmodighed og indre ro.

  • Materiale: træ
  • Alder: 3 år+
  • Mål: 29 x 13 x 3,5 cm
  • CE-mærket

Yderligere information

Størrelse 30 × 13 × 4 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

,

Gaver

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross