Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Gåbil Hvid - Goki

899,00 kr.

goki Gåbil

899,00 kr.

Fremragende 4,8
Gåbilen fra den tyske producent Goki er ikke kun smuk, men har også en skarp pris. Gåbilen skaber aktivitet og legeglæde - længe. Bilerne kan bruges helt frem til 4-5 års alderen, eller så længe benlængden tillader det. Bilen har gummibelagte hjul, som skåner de indendørs gulve og begrænser støjen, når barnet drøner afsted.
  • Materiale: Metal
  • Farve: Hvid
  • Mål: 73,7 x 35,0 x 40,0 cm
goki Gåbil

899,00 kr.

Fremragende 4,8

Gåbil Hvid - Goki

En flot og detaljeret gåbil fra goki i retro racerbilsdesign. Bilen har et gribevenligt rat og er nem at styre. Metallen er kvalitetssikret, og bilens vægt gør den robust og solid.

Gåbilen fra den tyske producent Goki er ikke kun smuk, men har også en skarp pris. Gåbilen skaber aktivitet og legeglæde længe for barnet. Bilerne kan bruges helt frem til 4-5 års alderen, eller så længe benlængden tillader det. Bilen har gummibelagte hjul, som skåner de indendørs gulve og begrænser støjen, når barnet drøner afsted.

  • Materiale: Metal
  • Farve: Hvid
  • Mål: 73,7 x 35,0 x 40,0 cm

Yderligere information

Vægt 5,9 kg
Størrelse 73,7 × 35 × 40 cm
Brand

Gaver
Aldersgruppe

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross