Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Glitterlim - SES Creative19

55,00 kr.

Glitterlim - SES Creative

55,00 kr.

Fremragende 4,8
12 forskellige glitterfarver, som du kan bruge til at dekorere dine tegninger, breve og kunstværker med en smart glittereffekt. Glitterlimen kan nemt vaskes af hænderne og de fleste tekstiler.
  • 12 tuber med glitterlim (12 x 10 ml)
  • Produkt: 11,3 x 17,5 x 1,6 cm
  • Alder: 3+
Glitterlim - SES Creative

55,00 kr.

Fremragende 4,8

Glitterlim - SES Creative dekorér de fine breve.

Sjovt og lærerigt fra barnet er 3 år. Men da produktet kan indeholde smådele, bør der leges under opsyn.

Så kan der laves flotte tegninger! Her kan du får det fineste lim i de flotteste farver. Så kan børnene bruge dem på deres flotte tegninger eller malerier. 12 forskellige glitterfarver, som du kan bruge til at dekorere dine tegninger, breve og kunstværker med en smart glittereffekt.

Glitterlimen kan nemt vaskes af hænderne og de fleste tekstiler.

  • 12 tuber med glitterlim (12 x 10 ml)
  • Produkt: 11,3 x 17,5 x 1,6 cm
  • Alder: 3+

Yderligere information

Vægt 0,188 kg
Størrelse 19 × 11,5 × 1,5 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross