Fremragende 4,8
SPAR 80%

Grab & zap baby remote control - B. Toys

199,00 kr. 39,00 kr.

fjernbetjening

199,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
Baby på 8 måneder vil helt sikkert elske fjernbetjeningen, fordi den belønner baby med musik og sjove lyde, når der trykkes på de forskellige knapper. I denne alder er barnet særligt optaget af aktion-reaktionsmønstre. Og derfor elsker baby at få fingrene i spændende legetøj og ting i hjemmet, der kan trykkes på og udforskes. Bideringen i toppen er desuden idéel til kløende gummer.
  • 🍃 Varen er brugt, så der må forventes brugsspor 🍃
  • Høj legeværdi 8 mdr+ (Testet gennem DearBaby)
  • Mål: 15,5 x 7 cm
fjernbetjening

199,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8

Grab & zap baby remote - B Toys

I 8 måneders alderen:
- Baby forstår nu, at en aktion leder til en reaktion, og derfor elsker baby at gentage de samme handlinger igen og igen.
- Fjernbetjeningen har afstemte lyde i forhold til babys hørelse. Baby kan gå på opdagelse i 9 forskellige melodier.
- Den lille bidering af silikone på toppen er fantastisk til ømme og kløende gummer.

Baby på 8 måneder vil helt sikkert elske fjernbetjeningen, fordi den belønner baby med musik og sjove lyde, når der trykkes på de forskellige knapper. I denne alder er barnet særligt optaget af aktion-reaktionsmønstre. Og derfor elsker baby at få fingrene i spændende legetøj og ting i hjemmet, der kan trykkes på og udforskes. Bideringen i toppen er desuden idéel til kløende gummer. Grab & zap baby remote - B Toys.

  • 🍃 Varen er brugt, så der må forventes brugsspor 🍃
  • Høj legeværdi 8 mdr+ (Testet gennem DearBaby)
  • Mål: 15,5 x 7 cm

Yderligere information

Vægt 0,160 kg
Størrelse 15,5 × 7 cm
Aldersgruppe

Brand

Tigerspring

Typer

,

Det Bæredygtige Valg

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross