Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 78%

Hop ombord på dyretoget

129,95 kr. 29,00 kr.

Hop ombord

129,95 kr. 29,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
🍃 Det bæredygtige valg 🍃 Hop ombord på dyretoget, og mød løven, giraffen, elefanten og mange andre sjove dyr! Der er masser af overraskelser undervejs bag siderne, der deler sig, i de farverige illustrationer og ting, det lille barn kan gætte med på. Bogen er illustreret af den prisbelønnede illustrator Benji Davies.
  • 🍃 Brugt - bogen har brugsspor 🍃
  • Antal sider: 26
  • Mål: 23,5 x 23,5 x 1,6 cm
  • Format: papbog
  • Skrevet af: Lynne Moore og Naomi Kefford
  • Alder: Fra ca. 1 år
Hop ombord

129,95 kr. 29,00 kr.

Fremragende 4,8

Hop ombord på dyretoget

I 1-års alderen forstår barnet allerede rigtig meget af, hvad der bliver sagt. Derfor giver det god mening at bygge videre på deres forståelse af velkendte situationer. Deres sproglige forståelse stimuleres bedst, når  forældrene taler om enmer, som barnet synes er sjove, eller som gør dem nysgerrige.

Bogen Hop ombord på dyretoget er en sød og simpel fortælling om velkendte dyr, der gemmer sig og kommer til syne.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Yderligere information

Vægt 0,516 kg
Størrelse 23 × 23 × 1,2 cm
Brand

Typer

Tigerspring

Aldersgruppe

Bøger

Højtlæsning

Det Bæredygtige Valg

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross