Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Huske- og puslespil tog - Goki

85,00 kr.

Puslespil

85,00 kr.

Fremragende 4,8

Puzzle & Memo Game Locomotives fra Goki

Fire puslespil med lokomotiver i farverne gul, blå, grøn og rød. Her gælder det om at kategorisere farverne og sammensætte de rigtige brikker, så delene passer sammen, og barnet får et langt tog i samme farve.
  • Materiale: træ
  • 32 pieces dele i alt
  • Æskens mål: 21 x 9 x 5 cm
Puslespil

85,00 kr.

Fremragende 4,8

Huske- og puslespil tog - Goki

Hvis barnet vil udfordres lidt mere, så kan I spille vendespil sammen. Vend alle brikkerne med bagsiden opad og træk to brikker skiftevis. Det lærer barnet om at vente til, at det bliver deres tur igen. Det gælder om at trække ens farver, så man kan bygge et helt tog. Pusle- og huskespillet fremmer den logiske sans og træner hukommelse og koncentration samt genkendelse af farver.

Puzzle & Memo Game Locomotives fra Goki

Fire puslespil med lokomotiver i farverne gul, blå, grøn og rød. Her gælder det om at kategorisere farverne og sammensætte de rigtige brikker, så delene passer sammen, og barnet får et langt tog i samme farve. Huske- og puslespil tog - Goki

  • Materiale: træ
  • 32 pieces dele i alt
  • Æskens mål: 21 x 9 x 5 cm
Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross