Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Hvad er der i mors mave?

99,95 kr.

mors mave

99,95 kr.

Fremragende 4,8
En fin, ordløs fortælling om at blive storesøskende. Denne søde billedbog er for de allermindste.
  • Antal sider: 24
  • Materiale: pap
  • Mål: 18 x 18 cm
  • Af: Patricia Martin, Rocio Bonilla
mors mave

99,95 kr.

Fremragende 4,8

Hvad er der i mors mave?

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, som vi kan tilbyde vores børn ❤️

En fin, ordløs fortælling om at blive storesøskende.

Denne søde billedbog er for de allermindste. Hvad er der i mors mave?

  • Antal sider: 24
  • Materiale: pap
  • Mål: 18 x 18 cm
  • Af: Patricia Martin, Rocio Bonilla

Anmeldelser
“Bogen er en ekstraordinær fin og nærværende samtalebog om at blive én mere i familien, og er særdeles velegnet til det helt lille barn. Billederne er simple, søde og super udtryksfulde og formår at spejle det lille barns følelser" (Lene, Lyngbybib)

“En charmerende og skøn lille pegebog, der helt uden ord og på fineste vis formår at formidle en lille drengs undren over sin mors voksende mave" (Marion Tirsgaard, DBC, lektørudtalelse).

 

Yderligere information

Vægt 0,255 kg
Brand

Typer

Bøger

Højtlæsning

Aldersgruppe

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross