Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Hvor blev du af bedste ?

229,95 kr.

Hvor blev du af bedste? Bog fra forlaget Bolden

229,95 kr.

Fremragende 4,8
Almas forældre har tit meget travlt, men heldigvis er Bedste der… Bedste har altid tid til Alma. En fin fortælling om det bedste ved at have en Bedste – og om at miste en, man har kær, og at lære at leve med savnet.
  • Alder: fra ca. 3 år
  • ISBN: 9788772056562
  • Antal sider: 28
  • Mål: 28 x 23 cm
Hvor blev du af bedste? Bog fra forlaget Bolden

229,95 kr.

Fremragende 4,8

Hvor blev du af bedste ? - Sue Limb

Almas forældre har tit meget travlt, men heldigvis er Bedste der… Bedste har altid tid til Alma.

En fin fortælling om det bedste ved at have en Bedste – og om at miste en, man har kær, og at lære at leve med savnet.

Hvor blev du af bedste ?

  • Alder: fra ca. 3 år
  • ISBN: 9788772056562
  • Antal sider: 28
  • Mål: 28 x 23 cm

Sue Limb er en engelsk forfatter født i 1946. Hun har været med til at skrive komedien Gloomsbury som kørte på BBC radio 4 comedy. Derudover har hun skrevet bogen party disasater og meger andet.

Yderligere information

Vægt 0,420 kg
Størrelse 28 × 23 × 1 cm
Aldersgruppe

Bøger

Bøger om følelser, Højtlæsning

Typer

Brand

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross