Fremragende 4,8

Hvor er fru Mariehøne?

79,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 29 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Hvor er fru Mariehøne?

79,00 kr.

Fremragende 4,8

En underholdende søg og find bog, hvor det gælder om at finde de søde dyr bag de bløde flapper. Bogen er en fantastisk aktivitet, fordi baby får mulighed for at interagere med bogen, hvilket er med til at fastholde opmærksomheden og styrke observationsevnen. Samtidig giver bogen anledning til titte-bøh leg, som får de fleste børn til at bryde ud i latter.

  • Høj legeværdi fra 7 mdr.  (Testet gennem DearBaby)
  • Forlag: Carlsen
  • Materiale: pap og filt
  • 10 sider
  • Se alle bøgerne i serien her.
Hvor er fru Mariehøne?

79,00 kr.

Fremragende 4,8

Hvor er fru Mariehøne?

Barnet vil elske, at dyrene forsvinder og kommer til syne igen. Barnet vil vente i spænding, når forældrene spørger, hvor de forskellige dyr er. Barnet har nemlig en forventning om, hvad der vil ske. Den sidste side har et sjovt overraskelsesmomentet, fordi barnet skal finde sig selv i spejlet. Barnet er meget interesseret i sit eget spejlbilledet, og synet af sig selv, får barnet til at smile, selvom det ikke kan genkende sig selv endnu.

Hvor er fru Mariehøne? og alle de andre dyr? Sød pegebog med en masse sjove detaljer, hvor barnet skal finde dyr gemt bag bløde flapper. Gå på opdagelse og se hvad der gemmer sig.... Flapbogen indeholder 10 sider og er fremstillet i kraftig pap.

  • Høj legeværdi fra 7 mdr.  (Testet gennem DearBaby)
  • Forlag: Carlsen
  • Materiale: pap og filt
  • 10 sider
  • Se alle bøgerne i serien her.

Yderligere information

Vægt 0,258 kg
Brand

Typer

Aldersgruppe

Tigerspring

Bøger

Billedbøger, Interaktive bøger, Papbøger

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross