Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 21%

Jeg drømmer i den magiske skov - lydbog

139,95 kr. 109,95 kr.

Jeg drømmer i den magiske skov – godnathistorie bog puttetid

139,95 kr. 109,95 kr.

Fremragende 4,8
Tag dit barn med til den store magiske skov lige inden puttetid. Børn elsker lyde og billeder, og vil falde til ro ved at se og høre alle de forskellige indtryk, der finder sted i den magiske skov, når den bliver bragt til live af både lyde og illustrationer.
 • Skrevet af Emilie Collet
 • Illustreret af Peggy Nille
 • Antal sider: 14
 • Mål: 15,5 x 17,0 x 0,6 cm
 • ISBN: 9788772056692
 • Format: Hardback/indbundet
Jeg drømmer i den magiske skov – godnathistorie bog puttetid

139,95 kr. 109,95 kr.

Fremragende 4,8

Jeg drømmer i den magiske skov er en lydbog med illustrationer for børn omkring 21 måneder +. For barnet vil det næsten være, som at være der selv, når dets indre fantasi om den magiske og hemmelige skov bliver bragt til live. Let og elegant bliver barnets øjenlåg tungere og tungere, når det lytter, ser og sanser den store magiske skov. Bogen "Jeg drømmer i den magiske skov" er velegnet til når det er puttetid for dit barn.

Andre bøger fra forlaget Bolden kan findes her
Andre bøger i vores e-shop kan findes her

 • Skrevet af Emilie Collet
 • Illustreret af Peggy Nille
 • Antal sider: 14
 • Mål pr. bog: 17 x 15,5 x 1,6 cm
 • Format: Hardback/indbundet
 • ISBN: 9788772056692

Yderligere information

Vægt 0,236 kg
Størrelse 15,5 × 17,0 × 0,6 cm
Aldersgruppe

,

Bøger

Lydbøger, Papbøger

Brand

Gaver

,

Tigerspring

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross